Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ugrijte se

Vrijeme je za pravi vrući, zimski seks. Evo savjeta za maksimalni užitak

Ljubav
Foto: Thinkstock
1/4
05.12.2014.
u 21:00

Bundevine sjemenke bogate su argininom – aminokiselinom koja djeluje kao prirodna vijagra (povećava prokrvljenost genitalija).

Isključite grijanje u spavaćoj sobi…

Iako toplina i zajedničko zagrijavanje i znojenje tijekom dana, djeluju stimulativno na seksualne hormone, ovo pravilo ne vrijedi za noć. Visoka sobna temperatura, osobito ako je posljedica centralnog grijanja, može isušiti zrak i uzrokuje hrkanje – što baš i nije najatraktivnija osobina kod partnera. Nadalje, takvi uvjeti neizostavno vode u nesanicu i pad libida – da ne spominjemo izostanak želje za dodirivanjem zbog toga što vam je suviše toplo.

Povećajte unos cinka!

Osim sunčeve svjetlosti i topline, veći unos namirnica bogatih cinkom još jedan je razlog zbog kojeg tijekom ljeta osjećamo pojačanu želju za seksom. Ako ste primijetili da ste vi, ili vaš partner, izgubili želju za seksom, češće nego inače obolijevate od prehlade, a uz to imate i lošu kožu, onda će vam vjerojatno pomoći povećan unos cinka. Trudite se jesti više proteina (krto meso je dobar izvor) ili svakog dana pojedite šaku sjemenki od bundeve, što osigurava optimalnu, koncentriranu dozu cinka. Bundevine sjemenke bogate su argininom – aminokiselinom koja djeluje kao prirodna vijagra (povećava prokrvljenost genitalija).

Prvo priča, a onda akcija!

Brige i dileme koje nosi svakodnevica, osobito tijekom tmurnih zimskih dana, mogu otežati prepuštanje intimnostima. Zato je važno da prije seksa razgovarate s partnerom. Zamolite ga da vas sasluša, da vas ne prekida, niti da komentira. Učinite isto za njega. Kada se nakon kratke “psihoterapije” opustite i dodirnete, bit ćete rasterećeni i moći ćete se koncentrirati na fizičko zadovoljstvo.

>>Ove scene više se neće moći gledati u filmovima za odrasle

>>Ovo je zlatno pravilo o seksu u novoj vezi

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije