Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkrili znanstvenici

Ovo je ključ sretnog dugogodišnjeg braka!

Foto: Pixabay
16.03.2017.
u 15:48

Istina je da je prvi pravi pokazatelj ljubaznost i emocionalna velikodušnost jednog partnera prema drugom, no to zasigurno nije sve

Mnogi se parovi, koji su tek ušli u bračne vode, pitaju što je to ključ za uspjeh svakog dugogodišnjeg braka

Istina je da je prvi pravi pokazatelj ljubaznost i emocionalna velikodušnost jednog partnera prema drugom, no to zasigurno nije sve. U zadnjem istraživanju Sveučilišta Georgia, zaključeno je da je jedan drugi faktor mnogo važniji. Naime, zahvalnost je ključ svakog uspješnog braka. 

Svatko tko cijeni trud svog partnera, poštuje sve njegove mane i vrline, te se osjeća zahvalim za sve što mu partner/partnerica pruža, može s razlogom vjerovati u dugoročnost braka

Journal of Family Issues navodi kako je, uz znak zahvalnosti, jako bitna i odluka da će se dijeliti kućanski poslovi, a većina problema koja je zajedno rješiva, također riješiti. 

>>Je li ovo najbizarniji par na svijetu? Oženili se no brak će moći konzumirati tek za 14 godina

>>Zaljubio se u glas žene koja ga je slučajno nazvala, šokirao se kada je vidio kako izgleda

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Burgija
Burgija
16:03 16.03.2017.

Ponizno je jednoj zenskoj poslje seksanja reci hvala. Hvala na cemu?! Da to kazem zasigurno bi mi to bio zadnji put.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije