Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za svakog ponešto

Pronašli smo gdje možete pronaći pravog muškarca ili pravu ženu za sebe

zaljubljenost
Foto: Shutterstock
14.04.2014.
u 13:28

Svi oni koji se mogu pohvaliti da su u dubokoj “vezi” samo s osobnim iPhoneom mogu se ulogirati na portal www.likeourselves.com

Gdje se kriju pravi muškarac i prava žena ovisno o tome koji su vaši hobiji i interesi?

Za tradicionaliste

Za sve žene koje žele upoznati osjećajnog, tolerantnog i požrtvovnog muškarca u Engleskoj postoji portal ( butterflysocial.co.uk ) koji jednom mjesečno organizira različite (besplatne) događaje za sramežljive i povučene usamljenike.

Katolici u Hrvatskoj mogu probati portal Katsus.

Za iPod entuzijaste

Svi oni koji se mogu pohvaliti da su u dubokoj “vezi” samo s osobnim iPhoneom mogu se ulogirati na portal www.likeourselves.com i koristiti globalni sustav pozicioniranja radi pronalaženja potencijalne srodne duše, i to u najbližoj okolini.

Pretraživanje se obavlja na osnovu lokalne pripadnosti ili zajedničkih interesa.

Za “flirtologyste”

U svijetu romantičnih izlazaka flert je vrijedna vještina. Ako je netko želi usavršiti, može se ulogirati na portal britanskog antropologa Jeana Smitha (www.flirtology.co.uk).

Ovaj portal nudi brojne savjete o očijukanju, između ostalog i o tome kako započeti razgovor sa zgodnim neznancem u supermarketu.

Za fanove čitanja

Kombinacija portala za upoznavanje i čitalačkog kluba (www. alikewise.com) preko koje se muškarci i žene povezuju na osnovu njihovih omiljenih pisaca književnih djela.

Za pristalice neobičnih sastanaka

Oni koji vole upoznavanja na neobičnim mjestima ili pod neobičnim okolnostima mogu posjetiti portal www.howaboutwe.com, koji potiče članove da smišljaju neobične i jedinstvene sastanke.

Za gurmane

O.K., ne morate biti majstor kulinarstva da biste upoznali pravog muškaraca, ali to može pomoći. Poznati američki kuhar Denny Boome smislio je kako da se uz hranu upozna potencijalni partner - u njegovom njujorškom restoranu solo osobe svaki dio obroka jedu s drugom osobom –potencijalnim partnerom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije