Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jeste li znali?

Ovo je najveća pogreška koju radite u krevetu

zavođenje,seks,ljubav
Foto: Thinkstock
1/5
17.03.2017.
u 08:55

Privucite partnericu bliže i neka nasloni glavu na vaša prsa, poručila je muškarcima autorica studije dr. Robin Milhausen, profesorica seksologije na sveučilištu Guelph.

Maženje nakon seksa ono je što žene posebno vole i ako to doživljavaju od svog partnera, češće će tražiti – još!

Pokazali su to rezultati istraživanja koje je provelo Kanadsko vijeće za informiranje i edukaciju o seksu te proizvođača kondoma Trojan, a u kojem je sudjelovalo 2400 Kanađana.

Upitani su za detalje o njihovu zadnjem spolnom odnosu. Žene koje su se s partnerom mazile nakon seksa, njih 71 posto, ocijenile su taj odnos vrlo ugodnim.

Ipak, većina muškaraca iz istraživanja nije se mazilo dovoljno sa svojim partnericama nakon zadnjeg odnosa. Smatra se da bi maženje trebalo trajati najmanje 6 minuta, a 17 posto ispitanika nije se mazilo uopće, njih 36 posto tome su posvetili manje od 5 minuta.

Smatra se da razlog zbog kojeg žene toliko vole maženje nakon spolnog odnosa leži u činjenici da su ženska i muška tijela nakon seksa prepuna oksitocina, zbog čega žude za više pažnje i osjećaju se ranjivo.

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

Muškarci koji odmah nakon odnosa zaspu ili odlaze na tuširanje i odvajaju se od partnerice, tako čine jednu od najvećih pogrešaka u krevetu.

"Postkoitalna intimnost ženama je jednako važna koliko i predigra kada je riječ o užitku. I to je jedna od najlakših stvari koje možete napraviti da poboljšate vezu i povežete se još više sa svojom partnericom. Privucite partnericu bliže i neka nasloni glavu na vaša prsa, poručila je muškarcima autorica studije dr. Robin Milhausen, profesorica seksologije na sveučilištu Guelph.

Odvojite barem šest minuta za igranje s njezinom kosom, mazite je po leđima, ljubite je u obraz ili čelo i dajte joj komplimente o tome koliko vam je ugodno s njom. Što vi dobivate od toga? Istraživanje je pokazalo da maženje i muškarcima podiže samopouzdanje, a kod partnerice ćete na ovaj način vjerojatnije probuditi želju da vaši odnosi budu češći.

>>Suprug godinama odbijao seks s njom pa mu se ona osvetila na najgori mogući način

Komentara 3

RZ
Rocky.Zg
09:47 17.03.2017.

Meni se ne mazi nakon sexa. I vruče mi je kad se žena privije uz mene, i znojim se. Meni je to bezveze.

AU
austrougarskigeneral
10:45 17.03.2017.

slažem se nakon sexa maženje;)

ST
strsljen2013
11:17 17.03.2017.

Ja nakon sexa izletim iz kreveta odem u wc pa trk u kuhinju, popijem vode i za dvije minute sam nazad na njoj. Nakon paar krugova može maženje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije