Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oprez

Otkriveno koja poza je najopasnija u seksu

seks
Foto: Thinkstock
1/2
22.01.2015.
u 18:00

Ovo 13-godišnje istraživanje provedeno je u Školi medicinskih znanosti u Brazilu tijekom kojeg su se bilježile ozljede prijavljene na urološkim odjelima bolnica

Prema novom istraživanju, ženama omiljena poza, u kojoj su one na muškarcu, uzrokuje čak pola od svih ozljeda koje se događaju tijekom seksa.

Nadalje, poznati doggy stil kriv je za 29 posto ozljeda, a 21 posto krivnje ide klasičnoj misionarskoj pozi, piše Telegraph.

Studija objavljena u časopisu Advances in Urology pokazuje da je najopasnija poza ona u kojoj je žena na muškarcu zato što je na njemu cijelom svojom težinom, dok je ona u kojoj je muškarac nad ženom "kriva"  za 21 posto ozljeda.

Ovo 13-godišnje istraživanje provedeno je u Školi medicinskih znanosti u Brazilu tijekom kojeg su se bilježile ozljede prijavljene na urološkim odjelima bolnica. Na ovaj se način pokazalo da je 50 posto ozljeda penisa zadobiveno tijekom odnosa u kojemu je partnerica bila gore. Muškaraca je s takvim ozljedama bilo ukupno 100, stoga liječnici zaključuju da u pitanju nije ništa zabrinjavajuće.

>>S ovom pozom i ovim čajem prepustite se pravom seksualnom užitku

>>Nakon ovoga svi će obožavati jutarnji seks

Komentara 2

NE
neobicni
22:05 22.01.2015.

Meni je naj opasnije kad se ne sexam.

DU
Deleted user
00:03 23.01.2015.

Kažeš naj opasnije...daj opismeni se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije