Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kad se iskre ugase

Nije brak samo kuhanje i plaćanje računa. Izađite i zabavite se

pospremanje
Foto: Thinkstock
17.04.2014.
u 21:00

Jednostavno, kad god osjetite da se ljubav “umorila”, izađite s partnerom na mjesta na koja ste odlazili kao zaljubljeni par, otputujte negdje za vikend, zajedno se bavite aktivnostima koje će vas oraspoložiti.

U ne baš ugodnoj svakodnevici, partneri lako počinju doživljavati jedno drugo kao osobu koja plaća račune ili kuha ručak i pere rublje.

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

Zato nije nikakvo čudo što ponekad osjećate da se iskra ljubavi ugasila. Međutim, uzrok je vjerojatno u tome što se nijedno od vas dvoje više ne trudi stvoriti je. Zajednička zabava je jedan od uvjeta održavanja veze. Jednostavno, kad god osjetite da se ljubav “umorila”, izađite s partnerom na mjesta na koja ste odlazili kao zaljubljeni par, otputujte negdje za vikend, zajedno se bavite aktivnostima koje će vas oraspoložiti.

To će osvježiti vaš odnos. Ne zaboravite prije kakvih drastičnih poteza pokušati regenerirati vezu na ovoj način. Savršeno je normalno da s vremenom nestaje zanimanje, ali to je samo zato jer vezu konstantno morate ‘’podgrijavati’’.

>>8 loših bračnih navika kojih biste se trebali riješiti što prije

>>2 načina kako spriječiti da se u vezi ugasi strast

Komentara 2

EL
Elle25
22:42 17.04.2014.

Ovaj Večernji, ko' da nema istog premijera ko' ja ... koji si to normalni hrvat može priuštiti putovanja, izlaske i ostalo?

FR
frabrne
10:16 18.04.2014.

Ja bih drage volje putovao i već imam spisak mjesta koje bih htio posjetiti s obitelji, ali nažalost nakon što podmirim ove dvije prve stavke navedene u naslovu članka ne ostane mi dovoljno ni za gorivo za posjetiti ta mjesta a kamoli za nešto pojesti, popiti ili ulaznice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije