Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lako je

Ne morate se skidati...Ovo je 5 načina da ga izludite odjevene

par
Foto: Thinkstock
1/2
02.04.2014.
u 19:00

Mislile ste da muškarce možete izluditi samo s minimalnim komadima odjeće na sebi ..Ili bez? Evo kako to možete i potpuno odjevene.

1. - O.K., muškarci su s Marsa, a žene s Venere... itd. Ipak, postoji jedna stvar koja je ista za oba spola. Od dobro naciljanog i vještog poljupca (ili “liza”) po vratu svakom muškarcu će zadrhtati koljena.

2. Ženska ruka na muškarčevim bedrima je gotovo univerzalan pokazatelj: “Kasnije slijedi nastavak”. Osim toga, živci u unutrašnjem dijelu bedara završavaju u “zoni sreće” svakog muškarca. Započnite dodirom koljena pa nastavite prema gore...

3. U šakama se nalaze brojni super osjetljivi živčani završeci. Prstima nježno trljajte njegove dlanove, od korijena šake do vrhova prstiju. Ili, ako ste nešto slobodniji, stavite jedan njegov prst u svoja usta i pokažite mu što ćete kasnije raditi s drugim dijelovima njegovog tijela. Da, pomalo je u duhu pornića, ali ne postoji osoba koja se protivi ovom obliku “umjetnosti”.

4. Povremeno zaboravite na ruke: dodirujte muškarca cijelim tijelom. Okrenite se prema njemu, gledajte ga ravno u oči, uhvatite ga za struk i privucite sebi - naročito grudima. Ne skidajte pogled s njega.

Foto: screenshot/facebook

Foto: Thinkstock

5. “Slučajni”, lagani dodiri nevjerojatan su afrodizijak za muškarce. Ipak, nemojte biti potpuno očigledni u namjerama i pričekajte pravi trenutak.

Na nekom malom prostoru, ili u nekoj gužvi, prođite pokraj njega tako da vaša stražnjica dodirne pravi dio njegovog tijela. Ta gesta će previše uzbuditi muškarca da bi razmišljao jeste li to napravili namjerno, a i neće ga biti briga čak i ako prozre vaše namjere!

>>Osobe s aktivnim spolnim životom izgledaju kao da im je 7 godina manje

>>Je li zavodnik ili vječni romantik? Evo što boja očiju otkriva o muškarcu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije