Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'JEDNOSTAVNO JE'

Baš vam se sviđa taj muškarac? Ne gledajte ga iz prikrajka, ovako ga osvojite!

Par
Foto: Thinkstock
07.07.2015.
u 12:09

Muškarci vole biti lovina, vole žene koje se ne libe stati pred njih i otvoreno im reći što im je na umu.

Stalno zurite u  mobitel u iščekivanju njegove poruke, prolazite njegovom ulicom ili ulazite u kafić u koji zalazi s nadom da će vas konačno primijetiti?

Nemojte! Muškarci, baš kao ni žene, ne znaju čitati misli. Istina, prepoznat će neke znakove zavođenja, ali ako ga želite uloviti, napravite upravo to.

Muškarci vole biti lovina, vole žene koje se ne libe stati pred njih i otvoreno im reći što im je na umu.

I nije to bezazlen savjet, posebice kada ga ženama podijeli upravo muškarac. Žene, kako nas možete osvojiti? Evo odgovora Simona Rowlanda s portala Urbanette.com

Direktno u glavu

Ako vam se netko sviđa, nemojte čekati do imendana nadajući se da će to sam shvatiti. Ne zaboravite na kontakt očima i pronađite neku zajedničku temu i pozovite ga van jer "imate mnogo toga zajedničkog". Ako znate što želite, nemojte se libiti i pokušati to dobiti. Neće to nitko drugi napraviti umjesto vas.

Zaboravite na perfekciju

Provesti sate i sate uređujući se za izlazak s njim, zaista nije potrebno. Posebice za vrijeme ovih vrućina napravit ćete više štete nego koristi ako vam se šminka počne topiti. Muškarci vole prirodni izgled žene. Ako ste pozitivna i vedra osoba, ponekad će samo pokoji osmijeh biti dovoljan ukras na vama.

Budite ono što jeste

Rekli bismo, vjerojatno najvažniji savjet. Glumiti nekoga jer smatrate da bi mu se ta "neka druga" više svidjela, nema smisla. Maske kad-tad padaju, a vi želite da vas on upozna i zavoli baš onakvu kakva jeste. Uvijek možete raditi na sebi i naučiti biti sofisticiranija osoba, ali nemojte glumiti nekog drugog. Budite samouvjerene, nemojte se hihotati na svaku njegovu riječ jer ćete ostaviti dojam površne osobe.

Ostavite se manipulacija

Ljudi za svoje društvo biraju osobe koje su im slične, imaju zajedničke teme, slične interese... Dobra strategija da se nekome svidite jest kombinacija malo kritike i malo komplimenata. Nemojte samo nekoga dizati u nebesa, nerealno je, a i zvuči manipulativno u svrhu "da dobijete ono što ste zacrtali."

Budite neovisne

Nemojte se postavljati kao da ste slabić i da ništa ne možete same. Muškarci vole konkretne, neovisne žene, a ako dovodite tog muškarca u svoj dom, poslužite mu večeru koju ste same pripremile.

>>Rade li to žene namjerno? Frajeru, oči su mi gore

>>10 stvari koje muškarci rade, a žene ih jednostavno obožavaju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije