Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koji neugodnjak!

6 načina kako se 'izvući' ako vas dijete ulovi u seksu

Foto: Pixabay
1/5
18.05.2016.
u 07:00

Što napraviti kada spavate s partnerom/icom, a čujete otvaranje vrata i primijetite da vas je vidjelo upravo vaše dijete?

Mnogim parovia nakon što dobiju djecu, smanji se strasti u vezi. Iako, postoje i oni koji uspješno balansiraju prijašnje hobiije, pa i "akciju" u spavaćoj sobi, piše Men's Health.

Ali, što napraviti kada spavate s partnerom/icom, a čujete otvaranje vrata i primijetite da vas je vidjelo upravo vaše dijete?

Donosimo 6 načina kako se 'izvući' iz situacije:

1. Ostanite smireni

Čuli ste neobičan zvuk? Brzo se pokrijte, ali nemojte paničariti. Djeca takve reakcije povezuju sa stvarima koje ne smiju raditi, a ipak im ne želite dati krivu ideju o seksu. 

2. Čekajte reakciju

Velika je šansa da vaše dijete neće ni znati što radite. Umjesto da krenete smišljati izliku, čekajte reakciju djeteta. Možda mu bude i smiješno, a možda vas nešto zaista i treba. Pričekajte njegovu reakciju.

3. Izmislite nešto

Za one koji ne poznaju seks, on može izgledati i zvučati agresivno. Psihologica Hal Pickett preporuča da djetetu kažete da ste se zezali - 'Škakaljao sam mamu. Iskušavali smo novi sport'. 

4. Objasnite zašto ste goli

Ovdje se testira i vaša kreativnost. Ako vas je dijete vidjelo golo, ponovno smislite neku izliku pr. 'Nakon škakljanja, tata se morao otuširati'.

5. Čekajte da dijete ode

Dijete koje je dovoljno staro da razumije seks, vjerojatno će i samo napustiti prostoriju. A i bit će mu jednako neugodno kao i vama. 

6. Kupite lokot za vrata i koristite ga

>> Jeste li idealan muškarac? Ovo su osobine koje biste trebali imati

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar taikinny
taikinny
16:04 19.05.2016.

e svega

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije