Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
psttt....

3 znaka da previše otkrivate o svom ljubavnom životu

veza
Foto: Shutterstock
06.07.2015.
u 09:53

Statusi na Facebooku, Instagramu, Twitteru i ostalim društvenim mrežama najbrži su način da se "pohvalite dobrim ulovom", ali koliko je to dobra ideja?

Neki jednostavno ne mogu držati jezik za zubima kada je riječ o njihovom ljubavnom životu.

Iznenadio vas je nekom seksi izjavom na chatu za vrijeme radnog vremena, neplanirao vas odveo na večeru, poklonio ono što priželjkujete već dugo ili vas je jednostavno, ničim izazvan, u tišini ljubio satima?

Naravno, to ste poželjeli što prije ispričati svojem najboljem prijatelju i prijateljici s onim "dječjim" izrazom lica koji uz sav trud ne može skriti taj zadovoljni osmijeh. I možda crvene obraze.

Ipak, dijeljenje detalja intimnih detalja sa cjelokupnim pučanstvom nije pametno. Nije nimalo. Statusi na Facebooku, Instagramu, Twitteru i ostalim društvenim mrežama najbrži su način da se "pohvalite dobrim ulovom", ali koliko je to dobra ideja? Znate li gdje biste trebali podvući crtu?

Ovo su znakovi da ste pretjerali s otkrivanjem detalja o vašem ljubavnom životu.

1. Prijatelji znaju sve o vašoj vezi

Naravno d a ćete se pohvaliti prijatelju ili prijateljici u koju imate bezuvjetno povjerenje. Ali zar zaista mora znati što ste mu poklonili za rođendan ili promaknuće na poslu i jeste li jedna od onih koja se želi uvući u ulogu sramežljive novinarke koja je uvučena u seksualni svijet neodoljivog ljepotana Greya u '50' nijansi sive'? Neke  stvari zaista moraju ostati privatne. Imajte to na umu!

2. Statuse na Facebooku "dižete" čim se nešto dogodi

Čini se da bi prikupljanje lajkova na Facebooku moglo postati neka nova disciplina, ali u ovom slučaju nemojte slijediti trendove. Svaka objava o vašem ljubavnom životu, posebice ako su učestale,  pokazuje da na taj način tražite odobravanje drugih. Zar vam je bitno što će netko drugi reći ili misliti o tome što ste dan proveli negdje sami, u prirodi i vratili se u svoj dom s osmijehom? Želite se pohvaliti, naravno, ali dozirajte informacije koje objavljujete online. Nikada ne znate kakve to može imati posljedice.

3. Zabrinjava vas što drugi misle o vašem partneru

Vi ste u vezi s njim ili s njom, ali ipak vas brine što drugi misle o vašoj boljoj polovici. Iz tog razloga drugima otkrivate mnoge detalje vaše veze kako bi svog izabranika ili izabranicu prokazali u najboljem svjetlu? Nemojte. To je vaša veza i vaš izbor. Neka vaša veza bude ono što bi i trebala biti: samo vaša!.

>>Ove stvari muškarci ne znaju o ženama

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije