Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krpice s potpisom

Zavirite u njezin ormar i otkrijte što u njemu 'skriva' Anita Dujić Veljača

Anita Dujić Veljača
Foto: Jure Perišić
1/6
07.09.2014.
u 09:00

Poznata je i po velikoj ljubavi prema hrvatskom dizajnu koji uvijek promovira na našim javnim događanjima

Anita Dujić Veljača poznata je široj javnosti kao nevjerojatno simpatična djevojka koja obožava trendove i kao jedna od onih fashionistica koja će vas uvijek oduševiti svojim stylingom.

Poznata je i po velikoj ljubavi prema hrvatskom dizajnu koji uvijek promovira na našim javnim događanjima. Lijepa Anita svoj je ormar otvorila je za Fashion.hr i "pohvalila se" svojim omiljenim modnim komadima.

Robert Sever, Ana Maria Ricov, eNVy room, modna kuća MAK, Nataša Kos, Manuel Maligec i Yuraj Zigman samo su neka hrvatska dizajnerska imena čije haljine lijepa Anita posjeduje.

Foto: Jure Perišić

Foto: Jure Perišić

Od cipela je posebno vezana uz Ledenko modele, Clox salonke, Michael Kors sandale koje je nosila na vjenčanju i vječno moderne Maison Martin Margiela crvene salonke s prozirnom petom.

Foto: Jure Perišić

Foto: Jure Perišić

Kada su u pitanju torbice, prvo nam je pokazala model od brokata koji je dobila na poklon od svog prijatelja Ivice, a nakon toga su uslijedili Mura Pehnec i Tamara Bombardelli modeli koji su idealni za sve kombinacije!

Što se još "krije" u njezinu ormaru, pročitajte u cijelom članku na Fashion.hr

>>Savjeti iz Pariza: 8 komada koje bi čim prije trebali izbaciti iz svog ormara

>>Nevena Rendeli otkriva sve tajne svog besprijekornog stila

Komentara 1

ST
strsljen2013
09:59 07.09.2014.

Možete doći zaviriti i u moj. Nemam skoro ništa odjeće samo torbe pune eurića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije