Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dalje od moje žene

Travolta zbog snimanja scena seksa bio ljubomoran na svoju suprugu

john travolta
pixell
28.11.2009.
u 19:54

John Travolta priznao je kako je zbog scena seksa koje je njegova supruga Kelly Preston snimala s Tomom Cruiseom gotovo poludio od ljubomore, danima je zbog toga bio doslovce lud.

John Travolta priznao je kako je zbog scena seksa koje je njegova supruga Kelly Preston snimala s Tomom Cruiseom gotovo poludio od ljubomore.

Travolta je izjavio kako je imao svakodnevne ispade, a dodao je kako mu nije bilo svejedno gledati je i u ljubavnom klinču s Kevinom Costnerom

Ključne riječi

Komentara 1

GA
gabrijelakunstler
22:53 28.11.2009.

Auuu...vidi novosti za novine. Mora da mu je jos teze pao bankovni cek koji je zena svaki put donosila kuci. Jadan nije imao dovoljno novca da joj kaze \'draga sedi ti doma, nema potreba da radis, ja sam tu\". Sirotinja, gotovo da su na rubu propasti, imaju 10 dolara manje na racunu nego juce.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije