Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VJEROVALI ILI NE

Svaka četvrta žena starija od 35 godina više ne konzumira seks

seks
Arhiva VL
18.02.2010.
u 08:00

Najveći postotak apstinentica od seksualnih odnosa zabilježen je u Škotskoj, gdje čak 38 posto žena u dobi od 35 godina i više živi u celibatu!

Više od četvrtine žena starijih od 35 godina više ne konzumira seks, pokazalo je britansko istraživanje koje je proveo Sky channel. Tako se izjasnilo 28 posto ispitanica, dok je najveći postotak apstinentica zabilježen u Škotskoj, gdje čak 38 posto žena te dobi živi u celibatu!

Šokantne rezultate komentirala je Paula Hall, seksualna terapeutkinja, kazavši da istraživanje pokazuje razmjere strahovitog pritiska koji žene osjećaju kad su seksualni odnosi u pitanju. Posljedica je to, kaže, razornog utjecaja silnih priča o životima bogatih i slavnih koji se ne propuštaju pohvaliti svojim burnim i "frekventnim" seksualnim životom, što ne odgovara istini, ali porazno djeluje na "obične žene".

- Takve laži dovele su do toga da obične žena koje nemaju seks četiri puta tjedno misle da nisu normalne. Vjerujem da mnoge nisu bile iskrene u svojim odgovorima, tvrdeći da nemaju seks, a imaju ga, ali puno rjeđe nego se to "očekuje" - kaže Hall.

Komentara 11

Avatar slash_pod_cenzurom
slash_pod_cenzurom
13:36 18.02.2010.

dobro da znam za 7 godina morat cu sebi naci mladju

DO
doktorica
08:21 18.02.2010.

nakon svega što se danas od žene traži pogotovo kod nas (savršena majka,radnica i supruga) treba joj samo više odmora jer je preumorna.

OB
-obrisani-
19:21 19.02.2010.

Najbolje godine!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije