Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Specijalna bolnica Neurospine - broj 1 u Hrvatskoj za neurokirurgiju, ortopediju, anesteziologiju i estetsku kirurgiju

Specijalna bolnica Neurospine
Foto: Specijalna bolnica Neurospine
1/10
29.03.2024.
u 10:45

Specijalna bolnica Neurospine s ponosom se ističe kao predvodnik u našoj zemlji kada je riječ o pružanju vrhunske njega u područjima neurokirurgije, ortopedije, anesteziologije i estetske kirurgije. Svojim usmjerenjem na neinvazivne metode liječenja koje su prioritet, ali isto tako i sa sposobnošću pružanja vrhunskih kirurških zahvata kada je to neophodno, Specijalna bolnica Neurospine podiže standarde skrbi o pacijentima na najvišu razinu.

U središtu stručnosti nalazi se neurokirurški tim na čelu s prof. dr. sc. Krešimirom Rotim, dr. med., spec. neurokirurgije i izv. prof. dr. sc. Tomislavom Sajkom, dr. med., spec. neurokirurgije. Neurospine tim je posebno obučen i opremljen za operacije kralježnice, pružajući pacijentima najnapredniju njegu i postupke u području neurokirurgije.

Ako se suočavate sa simptomima koji uključuju kroničnu ili akutnu bol u leđima, vratu, ekstremitetima ili drugim dijelovima tijela, savjetujemo da zatražite pregled kod neurokirurga ili ortopeda. Simptomi koje biste trebali uzeti u obzir za pregled uključuju:

1. Bol u leđima ili vratu koji može biti stalna ili se pojačava tijekom pokreta.

2. Trnci ili utrnulost u rukama, nogama ili drugim dijelovima tijela.

3. Slabost mišića koja se može manifestirati u smanjenoj pokretljivosti ili oslabljenom držanju tijela.

4. Problemi s koordinacijom, ravnotežom ili hodanjem.

5. Promjene u osjećaju, poput trnjenja ili peckanja u ekstremitetima.

Foto: Specijalna bolnica Neurospine

AMBULANTA ZA BOL

Ambulanta za bol u Specijalnoj bolnici Neurospine predstavlja ključni dio misije pružanja potpune skrbi i olakšanja pacijentima koji se suočavaju s različitim oblicima boli. Ova specijalizirana ambulanta osigurava sigurno, suvremeno i učinkovito liječenje kroz upotrebu najnovijih metoda, lijekova i terapija koje su prilagođene individualnim potrebama pacijenata.

Stručni tim u ambulanti za bol posvećen je pružanju najbolje moguće skrbi za pacijente s akutnom ili kroničnom boli, uz naglasak na smanjenju nelagode i poboljšanju kvalitete života. Bez obzira na vrstu boli s kojom se pacijenti suočavaju, Neurospine stručnjaci pristupaju svakom slučaju s pažnjom, empatijom i posvećenošću kako bi pronašli najučinkovitije rješenje za svakog pacijenta.

Cilj je pružiti pacijentima olakšanje i nadu za bolje sutra, uz kontinuiranu podršku i njegu koja im je potrebna kako bi se vratili punom zdravlju i funkcionalnosti.

Foto: Specijalna bolnica Neurospine

KIRURŠKI ZAHVATI NISU JEDINO RJEŠENJE

Mnogi se pacijenti suočavaju sa strahom od kirurških zahvata i potencijalnih rizika koji ih prate. U Specijalnoj bolnici Neurospine, naglasak je uvijek na tome da kirurški zahvat nije uvijek jedino rješenje i da uvijek pristupa svakom pacijentu s ciljem pronalaženja najboljeg mogućeg tretmana, bilo da je to neinvazivna ili minimalno invazivna metoda.

ESTETSKA KIRURGIJA U SPECIJALNOJ BOLNICI NEUROSPINE

Uvažavajući potrebe i želje pacijenata za potpunim skladom tijela i samopouzdanjem, Specijalna bolnica Neurospine proširila je svoje usluge i u područje estetske kirurgije lica i tijela. Shvaćajući važnost samopouzdanja i dobrobiti pacijenata, odlučili su se prilagoditi i odgovoriti na njihove zahtjeve uvodeći usluge estetske kirurgije kako bi pružili potpuni spektar tretmana.

Stručna ekipa estetskih kirurga pruža vrhunsku njegu, stručnost i podršku za pacijente koji se odluče za estetske zahvate. Kroz individualizirane konzultacije, stručno mišljenje i personalizirane planove liječenja, rade s pacijentima kako bi postigli njihove estetske ciljeve na siguran, precizan i profesionalan način.

Foto: Specijalna bolnica Neurospine

KONTAKT

Specijalna bolnica Neurospine je sinonim za vrhunsku njegu, stručnost i posvećenost pacijentima. Neka Specijalna bolnica Neurospine bude vaša prva stanica u borbi za zdravlje i oporavak.

E-MAIL: info@neurospine.hr
TELEFON: 01 7077 773
ADRESA: Zaharova 3, 10000 Zagreb

Sve novosti i aktivnosti možete pratiti na službenoj web stranici www.Neurospine.hr , Facebook ili Instagram profilu.

Foto: Specijalna bolnica Neurospine

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije