Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPREZ

Poslovi za stolom povećavaju rizik od raka prostate

sjedenje
Arhiva Večernjeg lista
07.11.2009.
u 08:10

Analiza je provedena na 45.000 muškaraca u dobi od 45 do 79 godina života. Liječnici stoga savjetuju da bi muškarci svih dobi trebali biti fizički aktivni barem jedan sat dnevno.

Muškarci koji posao obavljaju za stolom imaju za 30 posto veći rizik od raka prostate nego oni koji su na radnom mjestu fizički aktivni.

Analiza je provedena na 45.000 muškaraca u dobi od 45 do 79 godina života. Liječnici stoga savjetuju da bi muškarci svih dobi trebali biti fizički aktivni barem jedan sat dnevno.

Rizik smanjuje i prehrana bogata voćem i povrćem.

Ključne riječi

Komentara 3

VI
Violeta91
23:10 27.10.2022.

Naravno da bi i muškarci i žene svih dobi trebali biti fizički aktivni. Što se tiće problema sa prostatom sem fizičke aktivnosti, potreban je unos vode u većim kolicinama. Također kao i kopriva, sabal palma, indijski tamjan, kurkuma, crvena djetelina, kora afričke šljive, cink i razni vitamini. Upravo je takav i REGEN50 proizvod koji kombinira ukupno 12 prirodnih sastojaka koji imaju široki spektar pozitivnog djelovanja ne samo na prostatu i bolesti prostate nego i na sve organe i dijelove tijela. Iako na tržištu postoje brojni dodaci prehrane za zdravlje prostate, visoko kvalitetni i učinkoviti sastojci ono je po čemu se Regen50 proizvodi izdvajaju od ostalih proizvoda na tržištu

KA
karambita
10:40 07.11.2009.

Uf, ma sta ce jos pametnjakovici da izmisle. Dosta mi je vise tih doktorskih gluposti

KA
karambita
09:06 14.12.2009.

Davno me jedan prijatelj nasmijao. Kazao je, ja kad drkam onda to radim lijevom rukom, pitao sam ga, a sto lijevom, a on ce, imam osjecaj da mi to netko drugi radi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije