Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIJEČNO KINO

Obalu Korane okupirala djeca i njihovi roditelji

korana
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
1/5
06.08.2016.
u 09:00

Na četiri i pol hektara šikare u Brodskom Vinogorju Macko želi napraviti samoodrživo imanje na kojemu će uzgajati sve vrste voća i povrća

Nisam prije gledala crtić o divu i super mi je što ćemo gledati sada uz Koranu. I lani sam išla s mamom i prijateljicom – kaže nam Ana koja je, zajedno o Ivanom, svojom prijateljicom iz školskih klupa, zauzela jedno od boljih mjesta na obali Korane, kod drvenog mosta, kako bi pogledala dječji film ‘BFG: Blagi fantastični gorostas’. Priča je to o divu koji se sprijatelji s djevojčicom i povede je na čaroban put u svijet divova.

Ana i Ivana, ali i brojna druga djeca uživala su s roditeljima u večernjoj projekciji dječjeg filma u sklopu Riječnog kina u organizaciji Kinokluba Karlovac u četvrtak navečer.

– Postala je to već tradicija, djeca već na početku ljeta pitaju kada ćemo imati kino uz rijeku. Ovo što rade mladi u Kinoklubu fantastična je ideja i to treba zadržati. Ipak, žalosno je da i ostatak godine nemamo kino – kaže Anina mama Branka neposredno prije početka projekcije filma.

Riječno kino godišnje posjeti oko pet tisuća ljudi. U ovogodišnjem izdanju publiku očekuju još dvije filmske projekcije; danas je u 21.30 sati film ‘Prestiž’, a sutra u isto vrijeme film ‘Turist’. Obje su projekcije na Foginovu kupalištu u Karlovcu.

>> U Karlovcu otvoren najmoderniji Primin prodajni salon

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije