Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velika razlika u godinama

Muškarac (47) odustao od ljubavi, a onda pronašao djevojku (19): 'Mnogi nas osuđuju, ali mi smo savršeni zajedno'

Facebook
11.08.2021.
u 07:00

Upoznali su se na internetu prošle godine, a zbog pandemije koronavirusa vidjeli su se samo jednom i to nakon godinu dana veze na daljinu

Charline Chaltin (19) i Jeremy Pratico (47) upoznali su se na internetu prošlog proljeća, a nije im dugo trebalo da postanu par. Ništa im nije moglo stati na put, niti razlika od 28 godina niti pandemija, a niti gotovo 5 700 kilometara koji ih dijele. 

Kako piše Daily Mail, bili su zajedno više od godinu dana kada su se prvi put upoznali uživo jer Charline živi u Belgiji, dok je Jeremy u SAD-u. Iako ih dijeli ocean, inzistiraju da su savršeno jedno za drugo te jedva čekaju preseliti se zajedno, nakon što se ukinu međunarodna ograničenja putovanja.

Njihova romansa započela je u prvim danima pandemije kada je Charline objavila na Facebook stranici obožavatelja grupe Twentyone Pilots, tražeći od članova grupe da podijele svoju omiljenu pjesmu. Jeremy, tisućama kilometara daleko, bio je jedan od nekoliko članova koji su odgovorili.

Ne smeta im velika razlika u godinama, a zbog nje je ostavio ženu nakon 25 godina:

1/18

Foto: Facebook Leo Nicolier

Charline nije reagirala na njega, no ubrzo joj je Jeremy ušao u trag na Instagramu i poslao joj poruku. Počeli su razgovarati i između njih se osjetila prava povezanost.

- Da nije bilo koronavirusa, ne znam bi li se to dogodilo. No, budući da sam bio u karanteni, bio sam na društvenim mrežama više nego što bih bio u normalnom životu. Nikad ne bih izlazio s nekim tako mladim, ali nakon otprilike tjedan dana sam počeo osjećati povezanost. Bio sam uzbuđen što sam razgovarao s njom i vrlo brzo sam znao da uživam u razgovoru s njom - rekao je Jeremy.

Službeno su počeli izlaziti 4. lipnja 2020. godine, s prvim spojem uz video chat ispijajući kavu i kakao te rješavajući križaljku. Jeremy je rekao kako je to postalo ozbiljno relativno brzo jer su oboje znali da je njihova povezanost veoma rijetka. Čak i kad su bili udaljeni 5 700 kilometara, rekao je da se nikada u životu nije osjećao bliže jednoj osobi. Čini se da im ni razlika u godinama nije problem, što Jeremy pripisuje svojoj nezrelosti.

Foto: Facebook Leo Nicolier

- Vrlo sam djetinjast, imam sindrom Petra Pana. Jako sam nezreo za svoje godine, a Charline je vrlo zrela za svoje. Nitko od nas ne primjećuje razliku u godinama jer je ona stara duša, a ja mlada duša - tvrdi on.

- Nikada nisam mislio da ću se zaljubiti u nekoga tako dalekog i toliko mlađeg. Konačno sam prevladao golemi strah od osude i odlučio biti sretan. Ona je apsolutno moja srodna duša i nikada nisam bio ovako sretan - kaže Jeremy.

Ipak, priznaje da isprva nijedan od njihovih roditelja nije bio u potpunosti zadovoljan s njihovom vezom. Njegovi roditelji bili su zabrinuti da Charline samo traži vizu, dok su njezini roditelji bili zabrinuti što je Jeremy skoro njihovih godina. Međutim, do sada su svi promijenili mišljenje.

- Već sam bio odustao od traženja ljubavi. Mislio sam da ću se zadovoljiti samo kao kul ujak, ali sada mi ljudi govore da živim kao u bajci - rekao je Jeremy te nazvao Charline ‘djevojkom svojih snova’. 

Bratići iz Francuske Benjamin i Julien zaljubili su se u Hrvatsku i ovdje preselili: "Hrvati misle da lažemo, da smo špijuni ili da smo ludi! Hrvatska je predivna i sviđa nam se što je sve 'laganini'!"

Komentara 1

MO
montello
14:33 11.08.2021.

28 godina mlada covjjece mozes joj tata biti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije