Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

MSC Cruises će ponuditi krstarenja španjolskim Kanarskim otocima na potpuno novom itinereru za zimu 2024/25

MSC Cruises
Foto: MSC Cruises
1/2
21.02.2024.
u 14:22

7-noćni itinerer broda MSC Opera do nekih od najtraženijih zimskih sunčanih destinacija na Kanarima i Madeiri – prodaja je otvorena danas

MSC Cruises je danas najavio da će stacionirati jedan brod svoje flote na Kanarskim otocima tijekom sezone zima 2024/25, a prodaja ovih krstarenja je otvorena danas.

MSC Opera će ponuditi 7-noćne itinerere sa šest luka pristajanja između 03.11.2024. i 16.03.2025.

Brod će isplovljavati iz luke Santa Cruz de Tenerife na Tenerifima za Las Palmas na Gran Canariji, Puerto del Rosario na Fuerteventuri, Funchal na Madeiri, Santa Cruz de la Palma na La Palmi i Arrecife na otoku Lanzarote prije povratka na Tenerife.

Novi itinerer također nudi fleksibilne mogućnosti ukrcaja uključujući luke Santa Cruz de Tenerife nedjeljom, Las Palmas ponedjeljkom, Medeiru za Funchal četvrtkom ili petkom te Arrecife subotom.

Foto: MSC Cruises

S produljenim boravkom u lukama, novi itinerer putnicima pruža boravak do 16 sati u lukama uplovljavanja što je dovoljno vremena za uživanje u svemu što svaka od ovih živahnih destinacija nudi.

Kanarski otoci i portugalski otok Madeira omogućuju gostima da urone u bogatu kulturu svake od ovih jedinstvenih destinacija, upečatljive krajolike i zadivljujuće atrakcije istovremeno iskorištavajući prednosti opuštajuće tople klime koja je savršena za razgledavanje i upijanje sunčevih zraka.

Kako su Kanari i Madeira popularno odredište s toplijim vremenom u zimskim mjesecima, ovaj novi itinerer je lako dostupan uz redovne međunarodne letove za Tenerife, Gran Canariju, Madeiru i Lanzarote.

Novi itinerer zamjenjuje prethodno planirani program broda MSC Opera za zimu 2024/25 na Crvenom moru koji je otkazan zbog trenutnog rizika za cjelokupno brodarstvo u ovoj regiji.

Sve pojedinosti o novom itinereru dostupne su online na stranici www.msccruises.com.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije