Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prinova: Dječji plač kao najljepši početak nove 2010. godine

Ivana Marić rodila je djevojčicu Vitu, a feminemke im stižu s pregršt darova

Ivana MArić
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
1/2
06.01.2010.
u 14:00

Na upit budi li Vita i kod njih osjećaj majčinstva te vide li se feminemke u ulozi majke, obje kažu kako je za to još prerano. Slažu se da majčinstvo ne može štetiti karijeri, odnosno oboje se, smatraju, uz malo dobre volje, može gurati s jednakim uspjehom.

Ivana Marić postala je mama! U domu bivše feminemke i njezina 13 godina starijeg dečka Vjekoslava Šunjića uskoro će odjekivati plač njihove djevojčice Vite. Ivana je zdravu djevojčicu, tešku 3,4 kilograma i dugačku 49 centimetara, rodila u zagrebačkoj bolnici u Petrovoj, a osim obitelji i presretnih roditelja, prinovi se raduju i bivše kolegice iz Feminema – Neda Parmać i Pamela Ramljak.

Najbolja mama na svijetu

– S Ivanom smo ostale u dobrim odnosima. Već smo se čule, čestitale joj na bebi, a najavile smo joj naš dolazak na babinje – kaže Pamela.

– Ivana je oduvijek obožavala djecu i uvjerena sam da će biti najbolja mama na svijetu. Još nismo odlučile što ćemo kupiti Viti, ali podrazumijeva se da nećemo doći praznih ruku – dodaje Neda Parmać.

Na upit budi li Vita i kod njih osjećaj majčinstva te vide li se feminemke u ulozi majke, obje kažu kako je za to još prerano. Slažu se da majčinstvo ne može štetiti karijeri, odnosno oboje se, smatraju, uz malo dobre volje, može gurati s jednakim uspjehom. Ali djevojke, ipak, ne bi još!

– Čudno mi je da smo već došle u tu životnu fazu kad je na redu rađanje. Vrijeme očito prebrzo prolazi, a meni se čini da sam puno mlađa nego što doista jesam – kaže Neda.

– Imam nećakinju koja je tek prošla godinu dana, pa se s njom zabavljam. O svom djetetu još ne razmišljam – govori Pamela.

– I za mene je prerano! Nisam još ni zrela ni spremna. Moj nećak ima godinu i pol i još se rado s njim igram skrivača – dodaje Neda.

Ivana bi ovih dana s djevojčicom trebala napustiti bolnicu, a nema sumnje da će njihove prve fotografije biti oblijepljene po cijelome stanu.

Odgođeno vjenčanje

Za to će se pobrinuti Vjekoslav, fotograf iz Mostara, s kojim je Ivana u vezi gotovo tri godine. I prije nego što im se rodila kći Vita oboje su se željeli vjenčati, no kako oboje iza sebe imaju po jedan brak, potrebnu papirologiju nisu riješili na vrijeme.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Dinamovac
Dinamovac
20:11 05.01.2010.

Neka bebica bude živa i zdrava.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije