Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šutnja je zlato

5 stvari koje žene ne bi trebale reći svom partneru

šapat,šutnja
Foto: Thinkstock
21.01.2015.
u 08:39

Iako kod vas u glavi jedan razgovor ne znači ništa, ako kažete svom partneru da ste razgovarali s bivšim i da je bilo ugodno, možete biti sigurni da se kod vašeg partnera upalio alarm

Povjerenje u svakoj vezi je temelj za uspješnu zajedničku budućnost, no neke biste stvari ipak svom voljenom trebali prešutjeti.

Ono što ne znaš ne boli...Poznata vam je ta uzrečica i njome su se vodili stručnjaci za veze koji upozoravaju da bi ovo ipak trebalo ostati "tajna"....

1. Seks je bio odličan

Na stražnjem sjedalu automobila, u liftu, na balkonu, u moru...Gdje god da ste se "hvatali" s bivšima i ma koliko uživali u tome, ove biste detalje trebali prešutjeti vašem partneru. Hvalisanje o seksualnom životu iz prošlosti nije nešto što će vaš sadašnji partner dočekati širokih ruku. Smatrat će da neće biti u mogućnosti dosegnuti vaša očekivanja i borit će se s tim hoće li biti "dovoljno dobar".

2. Nazvao me, malo smo pričali i bilo je lijepo

Iako kod vas u glavi jedan razgovor ne znači ništa, ako kažete svom partneru da ste razgovarali s bivšim i da je bilo ugodno, možete biti sigurni da se kod vašeg partnera upalio alarm. Zato prešutite taj razgovor, ionako vam nije ništa značio, zar ne?

3. Ajme, i on mi je to jednom rekao...

Ako ste se našli u situaciji da vaš partner pokušava biti romantičan i u tome napravi nešto što vas je podsjetilo na bivšega, svakako tu informaciju zadržite za sebe. Najgore što možete napraviti je uzviknuti: Eh, to mi je i bivši napravio/rekao...

4. Prevarila sam ga

Ma kako loša vaša prethodna veza bila, varanje partnera nije lijepo. Čak i ako nemate namjeru ništa slično napraviti u ovoj vezi, svom sadašnjem partneru nikako nemojte otkriti da ste u prošloj vezi ipak- prevarili. To može izazvati sumnju da ćete ponoviti scenarij, a ne želite se naći u situaciji "pojačanog nadzora".

5. To je bilo stvarno nešto posebno...

Sigurno imate neke predivne uspomene s bivšim, ali suzdržite se od toga da partneru ispričate to što vam se urezalo u pamćenje: Eh, to je bilo stvarno nešto posebno... Probudit ćete nepotrebnu ljubomoru kod partnera i vjerojatno ga izbaciti iz takta.

>>Ako vas guši seksualna rutina, ovo je rješenje

>>6 stvari koje uspješni i sretni parovi rade – drukčije

Komentara 1

LI
liliZG
09:20 21.01.2015.

7. nikad ne govorite o vašim bivšima, jer , iako je za vas veza gotova i nemate nikakvih tendencija obnavljanja istih vaši muški partneri će biti ljubomorni jer da se nađu na vašem mjestu oni bi sigurno iskoristili sve prilike koje mu se ponude...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije