Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izrael u Novalji

Skulptura Tonija Franovića na festivalu Čarolija ljeta u Novalji

skulptura tonija franovića u novalji
arhiv
29.07.2011.
u 15:07

Izraelski veleposlanik Amroni i gradonačelnik Novalje Dabo otkrili su skulpturu Tonija Franovića Model Izraela postavljenu u tom paškom gradu. Na festivalu nastupaju i džezer Amir Gwirtzman te DJ Astral Projection.

U sklopu kulturne manifestacije "Čarolija ljeta – Izrael" u Novalji taj je paški grad bogatiji za skulpturu hrvatskog akademskog slikara Tonija Franovića “Model Izraela”. Skulpturu su otkrili veleposlanik Izraela u Hrvatskoj Yosef Amroni te gradonačelnik Novalje Ivan Dabo.

Na glazbenom i filmskom te likovnom festivalu u Novalji nastupio je i ugledni izraelski džez-glazbenik koji svira dvadesetak instrumenata Amir Gwirtzman, Gradski zbor Novalja, a s velikim su uspjehom u Papayi na Zrću nastupili i pioniri izraelske elektroničke glazbe DJ Astral Projection. U Novalji se mogu kušati i izraelske gastronomske delicije te pogledati izložba "Izraelski krajolik" u Gradskom muzeju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije