Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hit u Kerempuhu

Kerempuhovo "Čudo u Poskokovoj Dragi" doguralo do 50. izvedbe

Kerempuh, Čudo u Poskokovoj Dragi,
arhiva VL
22.04.2011.
u 10:24

Predstavu o Jozi Poskoku i njegovoj četvorici sinova zarobljenih u prostoru Zagore i zaboravljenih u vremenu koje ih mimoilazi do sada je vidjelo više od 25 tisuća gledatelja

U srijedu, 27. travnja, u Satiričkom kazalištu Kerempuh održat će se jubilarna pedeseta izvedba predstave "Čuda u Poskokovoj Dragi". Predstava koja je nastala prema istoimenom hit romanu Ante Tomića jedna je od onih za koju se uvijek traži karta više. Premijerno je izvedena 25. rujna 2010. godine, a sada slavi svoju prvu veliku obljetnicu. Predstavu koja osebujnim humorom i nevjerojatno vjerojatnom pričom govori o Jozi Poskoku i njegovoj četvorici sinova zarobljenih u prostoru Zagore i zaboravljenih u vremenu koje ih mimoilazi do sada je vidjelo više od 25 tisuća gledatelja.

"Čudo u Poskokovoj Dragi" režirao je Krešimir Dolenčić, adaptaciju i dramatizaciju romana potpisuje Željka Udovičić, scenografiju i kostimografiju Valentina Crnković i Igor Kordej, a glazbu Zvonko Presečki. Uloge tumače Željko Königsknecht, Vedran Mlikota, Mario Mirković, Boris Mirković, Luka Petrušić, Ana Maras, Borko Perić, Hrvoje Kečkeš, Antun Tudić, Jadranka Elezović, Edo Vujić, Ivan Đuričić, Anita Matić Delić, Marko Hergešić, Filip Detelić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije