Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GALERIJA "V. NAZOR

Dodijeljene nagrade "Lice knjige" za grafički dizajn i ilustraciju

Nagrada Lice knjige
unknown
17.10.2011.
u 11:39

Ivana Vučić, Vedran Klemens, Ana Kadoić i Dražen Jerabek primili su nagrade "Lice knjige" za najbolje grafički oblikovanu knjigu i ilustracije u 2010./2011. godini, a izabrao ih je stručni ULUPUH-ov žiri

Ivana Vučić, Vedran Klemens, Ana Kadoić i Dražen Jerabek u petak 14. listopada 2011. primili su nagrade "Lice knjige"  za najbolje grafički oblikovanu knjigu i ilustracije u 2010./2011. godini. Klemens je nagrađen za najbolji dizajn ovitka knjige "Treća strana hladnog rata" Tvrtka Jakovine u kategoriji najbolji dizajn, za najbolji grafički dizajn u cjelini nagradu su dobili Ivana Vučić i Orsat Franković za oblikovanje knjige "Biafra" Jasmine Bavoljak i Branka Cerovca, a za najbolju ilustraciju naslovnice nagradu je dobila Ana Kadoić za "Punu vreću laži" Sanje Lovrenčić. Dražen Jerabek nagrađen je za ilustriranje knjige "Gospodin Otto i stari naslonjači" Dubravke Pađen-Farkaš.

Pobjednike je odredio stručni ULUPUH-ov žiri u sastavu Igor Stanišljević, Ivan Klisurić, Srđana Modrinić, David Peroš Bonnot i Ivan Gregov. Natječaj se provodi u organizaciji "Knjige u centru".

Komentara 1

KO
konjski
00:27 18.10.2011.

nagrade...jel se može kupiti kruh

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije