Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u potrazi za domom

Medo nakon pet godina života na lancu traži dvorište i slobodu

Medo
Foto: Privatni album
1/4
04.05.2015.
u 18:52

Voli igračke, cijepljen je, čipiran i kastriran, a ostale informacije možete dobiti na 099/73-02-199

Od svojih sedam godina života mješanac Medo pet godina proveo je zavezan lancem u dvorištu. I ne može se pohvaliti da je to bio život za pamćenje.

Čuvao je Medo kuću svoje bake, a kad je ona umrla ostao je sam. Nije bio gladan, hranili su ga možda i previše pa ima koji kilogram viška. A zbog toga, ali i slabog kretanja, prednje noge su mu malo 'krive'. Sve bi vjerojatno bilo drukčije da je Medo imao prilike trčati i družiti se s drugim psima.

Medo voli igračke pa se udomljava zajedno s njegovim piskutavim magarcem. Cijepljen je, čipiran i kastriran, trenutno je u Karlovcu, a ostale informacije možete dobiti na 099/73-02-199. A svima koji zovete Medo poručuje - život na lancu više nije za njega, ali ne bi imao ništa protiv kuće s dvorištem.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Vigo__the__Carpathian
Vigo__the__Carpathian
19:23 04.05.2015.

Puno,puno srece Medo!!

DU
Deleted user
20:35 04.05.2015.

@kantafig,.. naletio sam na par tvojih komentara, kritiziraš i omalovažavaš ljude, hvališ se da si ko fol kulturan, haha... pa jedna si od većih sirovina na portalu, daj se smiri...

AN
anonimus00
08:45 05.05.2015.

kad procitam da je pas bio na lancu...uf,ljudi su gori od divljih zivotinja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije