Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljudska bešćutnost

Mačiće bacili u kontejner za smeće, preživio samo jedan

Mače
Foto: Privatni album
1/5
09.10.2015.
u 21:03

Sezona je mačića, ali i sezona rješavanja neželjenih potomatak. Ostavljaju ih po kontejnerima, bacaju u vodu, potvrđuje to i priča iz Velike, blizu Požege.

- U šetnji sa psom prijateljica je iz kontejnera čula glasno mijaukanje. Otvorila ga je i u njemu ugledala malo mače, nema niti dva mjeseca. Izvadila ga je i ponijela kući – ispričala nam je Ivana L. I tek što je objavila da mače traži novi dom, već drugog dana Mihaela je prolazila pored istog kontejnera i učinilo joj se da opet čuje mijakanje. Kad je otvorila kontejner, u njemu je ugledala  kutiju s tri mačića.

- Zvala je da joj pomognemo, no kad smo došli mačići nisu bili živi. Dva su imala razbijene glave i krvave njuškice – kaže Ivana. Dodaje kako policija na ovakva zlostavljanja uglavnom ne reagira, a ljudi to koriste pa umjesto sterilizacije mačaka biraju ovakav način rješavanja potomstva, ostavljaju životinje da ugibaju u mukama.

Spašeno mače trenutno je kod svoje spasiteljice i traži udomitelja, a Mihaela se javlja na 099/ 23-32-890

 

Ključne riječi

Komentara 2

MX
Mister X
23:13 13.10.2015.

Dodaje kako policija na ovakva zlostavljanja uglavnom ne reagira, a """ljudi"""" = ( pojedina primitivno - podmukla marva ) to koriste pa umjesto sterilizacije mačaka biraju ovakav i podmukliji način rješavanja .. potomstva, ostavljaju životinje da ugibaju u mukama. Tipičnočno za jako moralno zaostale i prilično primitivne države bez pravih zakona ...

UB
ubuntu
10:50 10.10.2015.

MAMICE BACILI U KONTEJNER ZA SMECE I PREZIVIO SAMO JEDAN?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije