Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spašena s ceste

Lotta traži dom u koji će unijeti i poseban mir

Lotta
Foto: Privatni album
1/3
19.12.2014.
u 21:23

Mirna i nježna maca posebnog krzna jako se voli maziti, ostale informacije na 099/5648556

Lotta je spašena s ceste, a manjak vida na jednom oku nimalo nije ograničio njezine svakodnevne navike.

Mirna je i nježna i jako se voli maziti. Naučena je na život u zatvorenom prostoru pa se udomljava isključivo kao kućna mačka, bez mogućnosti izlaska na cestu. Svi koji su se malo dulje družili s njom kažu isto - osim predivnog krzna, Lottu krasi i poseban mir koji donosi sa sobom i koji djeluje na sve u njezinoj okolini. Lotta je sterilizirana, poznaje sav kućni red, a veterinarskim pregledom potvrđeno je da boravak na ulici kod nje nije ostavio nikakve zdravstvene posljedice.

Ostale informacije možete dobiti na 099/5648556.

Ključne riječi

Komentara 1

PA
Paton
08:08 20.12.2014.

ja znam ko bi ju primio objeručke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije