Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traži dom

Čupavica Klea jako se voli maziti

Klea
Foto: Privatni album
1/4
29.03.2017.
u 19:59

Posebna, čupava, umiljata i jako vezana za ljude, tako će teta čuvalica opisati Kleu, jednu od maca koja u privremenom domu čeka svoje ljude.

- Klea se jako voli maziti i družiti s ljudima, bez obzira koje je doba dana i što radi. Nikad ne odbija nježnosti, držanje na rukama i izležavanje u krilu. Voli se i igrati, ali ne voli druge mačke - kaže teta čuvalica. Prema procjeni veterinara Klea ima oko tri godine. Cijepljena je protiv zaraznih bolesti, zdrava i sterilizirana.

S obzirom da ne voli druge mačke, traži dom u kojem će biti jedina mica. Udomljava se u Zagreb i njegovu okolicu, u stan ili kuću, ali uz uvjet da ne može izići iz dvorišta i sama šetati. Možete je doći upoznati, a teta čuvalica provjerit će gdje će Klea živjeti. Ostale informacije možete dobiti na telefon 098/16-58-789.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije