Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nagrada za ljubavni roman

Kočićevo pero Ivici Đikiću za "Ponavljanje"

Ivica Đikić prima nagradu
Žarko BašićPIXSELL
20.11.2015.
u 11:34

Ivica Đikić dobitnik je Kočićevog pera

        Ivica Đikić dobio je Kočićevo pero za jesen, i to za ljubavni roman “Ponavljanje” koji je objavila Naklada Ljevak. Nagradu Zadužbine Petra Kočića iz Banja Luke i Beograda uručili su mu dosadašnji dobitnici Boris Dežulović i Predrag Lucić uz voditelja Zadužbine Nikolu Vukolića na središnjoj pozornici Interlibera. Đikić je rekao da je počašćen što su dobitnici za proljeće i jesen pisci poput Dževada Karahasana i Dragana Velikića, a nagrada mu je to draža što je rođen samo 500 metara zračne linije od Karahasana, u Duvnu.     

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
06:48 21.11.2015.

Eto ga Srbi dobili novog Andrića ! Ma ljudi radi se o čovjeku koji je najobičnije spadalo i neumivena seljačina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije