Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NARUČITE ONLINE

Arteist objavio nove knjige Maje Hrgović i Književne Groupie

maja hrgović
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
1/2
04.03.2015.
u 13:42

Kućni autori art portala

Naklada Arteist objavila je dvije nove knjige svojih kućnih autora. Zbirka kolumni "Književna groupie 2: Strovaljivanje", koju u balkaniziranom gonzo stilu potpisuje Pavle Svirac, već je dostupna za narudžbu na Arteistovu web portalu, a dostava je (uz rizik susretanja samog autora) besplatno dostupna u Zagrebu i Splitu.

Ovih dana izašla je i zbirka eseja "Žena, majka, glupača" novinarke i književnice Maje Hrgović, (na fotografiji), koja se kroz trinaest poglavlja iz vlastite feminističke perspektive bavi medijskim tretmanom žena u Hrvatskoj.

Podsjetimo, Maja Hrgović iza sebe ima uspješnu zbirku priča "Pobjeđuje onaj kome je manje stalo" te vješto pisani roman "Živjet ćemo bolje", također objavljen u nakladi Arteista.

>> 'Povratak' Maje Hrgović postat će film o Domovinskom ratu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije