Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gostovanje

“Moj sin samo malo sporije hoda” iz Beograda stiže u Kerempuh

Scena iz predstave
Foto: Arhiva VL
23.04.2014.
u 11:41

Glavne uloge tumače: Milena Pavlović Čučilović, Miloš Biković, Dejan Matić Mata, Jelisaveta Orašanin...

“Moj sin samo malo sporije hoda” drama je o onima koji su drukčiji, o sinu u invalidskim kolicima. Djelo je to mladog hrvatskog dramatičara Ivora Martinića, praizvedeno 2011. godine u ZKM-u. Sada je pred zagrebačkom kazališnom publikom jedinstvena prilika da vide i beogradsku inačicu ove predstave.

U Kerempuh, naime, stiže Beogradsko dramsko pozorište, a predstavu je režirao Predrag Stojmenović. Glavne uloge tumače: Milena Pavlović Čučilović, Miloš Biković, Dejan Matić Mata, Jelisaveta Orašanin...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije