Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
još o houellebecqu

Probe kreću, izvedba i dalje upitna

The French author Michel Houellebecq presents his novel 'Submission' in Cologne, Germany, 19 January 2015. Photo: Oliver Berg/dpa/DPA/PIXSELL
DPA/PIXSELL
23.05.2015.
u 22:29

Ministar unutrašnjih poslova Ranko Ostojić ustraje pri tvrdnji da Igre moraju platiti dodatno osiguranje predstave koja se temelji na romanu Michela Houellebecqa

I dok ministar kulture Berislav Šipuš izjavljuje da već sljedeći tjedan počinju pokusi za izvedbu "Elementarnih čestica" na Dubrovačkim ljetnim igrama, u Dubrovniku čekaju da ministar sazove sjednicu Festivalskog vijeća. Župan dubrovačko-neretvanski Nikola Dobroslavić ovih je dana izjavio da županija neće sufinancirati ovakav program Igara, što znači da festival ostaje bez 650.000 kuna.

Ministar unutrašnjih poslova Ranko Ostojić ustraje pri tvrdnji da Igre moraju platiti dodatno osiguranje predstave koja se temelji na romanu Michela Houellebecqa. Zato je igranje Houellebecqa do daljnjega pod znakom pitanja. 

>> Šipuš: Houellebecqa bi trebalo igrati u Dubrovniku, a župan neka bolje razmišlja

Komentara 1

B7
b7
08:03 26.05.2015.

ovo je odličan pokušaj reklamiranja proizvoda , svaki dan neka novost. Zašto probe kreću ako izvedbe nema .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije