Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sunčana Glavak

Milanović bi htio biti politički frajer, a uveo je politički primitivizam

Sunčana Glavak
Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/Pixsell
13.10.2015.
u 10:47

Predstavlja se kao ekonomski guru, a prije dvije godine je rekao da ga ekonomija uopće ne zanima

U temi dana televizije N1 jutros je gostovala Sunčana Glavak, članica stožera za odnose s javnošću HDZ-a. Kaže da je komunikacija u kampanji dosad bila prljava i dno dna.

"Sve što je dosad pokazao mogli bismo reći da je nevjerodostojno i da je laž. Primjer je Plan 21 koji je umro nakon godinu dana. Govorio je da će se smanjiti PDV, a on se povećao. Ljestvica je bila visoko podignuta pa je dosegla dno – sjetite se primjera Mirele Holy. Predstavlja se kao ekonomski guru, a prije dvije godine je rekao da ga ekonomija uopće ne zanima. Milanović bi htio biti politički frajer, a ne da nije politički frajer nego on uopće nije frajer. On je uveo politički primitivizam", kaže Glavak.

Zašto Karamarko nije htio pristati na TV debatu?

HDZ je jasno rekao da sve političke aktere sučelimo u timove. Milanović je egocentrik i misli da sve može sam. Ako ste pametni, okupit ćete nabolje i sučelit ćete timove.

Zar nije to bio poziv na sučeljavanje timova? Zašto nije prihvaćen od HDZ-a?

Kolegica Maletić sinoć je bila na ekranu i Branko Grčić. Gdje su ostali politički akteri? Apsolutno smo za to da sučelimo programe i ljude. Sučelimo stručnjake, mišljenja i argumente.

Zašto Karamarko izbjegava sučeljavanje s Milanovićem?

Temeljno je pitanje tko i na koji način može preokrenuti negativne procese u Hrvatskoj. To što Milanović želi biti stand-up komičar... On misli da je hit, a to je sramota.

Odakle će se financirati 1000 eura za svako rođeno dijete?

Kad pogledate hrvatski proračun, ima mjesta za uštede. Ne znači to da da će se nekom nešto smanjiti, ali postoji više od 50 tisuća udruga, pa možda da ne iznajmljujemo Zagrebtower, pa da nemamo skupa parkirna mjesta... Kada to sve zbrojite, dobili ste i više novca nego što je potrebno.

Hoće li se nešto bitno mijenjati u pristupu HDZ-a u drugom dijelu kampanje?

U svakom slučaju držat ćemo se poruka iz našeg programa. Traju skupovi u svakoj izbornoj jedinici gdje predsjednik Karamarko predstavlja ljudima program. Na javnoj TV zastupljeni smo 1 prema 3.

>> Predsjednica o davanju mandata: Odbija svaki pritisak, čekat će sve rezultate

Ključne riječi

Komentara 78

KR
Krki4
11:01 13.10.2015.

Da, ali mogućnosti su nešto sasvim drugo. To njegovo ostaje samo na iluzijama. On je slučajni premijer.

Avatar Mona-Mo
Mona-Mo
11:01 13.10.2015.

Milanović i frajer ne idu nikako jedno sa drugim. On je samo primitivan, agresivan kompleksaš.

DU
Deleted user
11:05 13.10.2015.

Bravo Sunčana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije