Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HDZ:

'Milanović je prvo pokušao napraviti raskol u Mostu, a sad trguje mjestom predsjednika Sabora'

Tomislav Karamarko
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
27.11.2015.
u 19:49

Zoran Milanović pod svaku cijenu i svim sredstvima pokušava zadržati vlast ne bi li spriječio istrage o brojnim nezakonitim radnjama, kažu u HDZ-u

Zoran Milanović je najprije pokušao izazvati raskol u Mostu tajnim razgovorima pod okriljem noći, potom je putem posrednika ucjenjivao pripadnike nacionalnih manjina u namjeri da mu osiguraju novi mandat, a sada za svoj osobni račun pokušava trgovati mjestom predsjednika Sabora – stoji u priopćenju HDZ-a koje su objavili nakon što je predsjednik SDP-a Zoran Milanović pozvao Božu Petrova da podrži njegovu koaliciju te prihvati mjesto predsjednika Sabora.

– Zoran Milanović pod svaku cijenu i svim sredstvima pokušava zadržati vlast ne bi li spriječio istrage o brojnim nezakonitim radnjama u Državnom uredu za upravljanje državnom imovinom, nerazjašnjenim isplatama novca u HZZO-u koje posljednjih dana otkrivaju nalazi državne revizije, zloporabi policijskog USKOK-a, upletenosti svoga brata Krešimira u nezakonite radnje s državnim institucijama i brojnim drugim kriminalnim radnjama svoje vlade – ističu u HDZ-u.

Pozvali su stoga DORH i USKOK da "temeljem negativnih nalaza državne revizije provedu istragu o svim navedenim slučajevima i zaštite državnu imovinu koja je vlasništvo svih hrvatskih građana".

>> Most od HDZ-a i SDP-a traži da se do 30.11. pismeno očituju na predloženi plan reformi

Ključne riječi

Komentara 141

SH
Shpangica
20:16 27.11.2015.

Nadam se da će uskoro medijima biti dopušteno izvještavati o svesilnim krajnje drskim i bezobraznim krađama hrvatskoga naroda unazad četiri godine, jednako kao što se pisalo o HDZ-ovim kad je partija došla na vlast. Naravno, pisat će se o krađama za koje svi sada i znaju, a to što su godinama šutjeli kako nebi ispali 'nepodobnima', nikome (naravno) ništa. No neka je i tako, bolje i sad nego nikad.

TO
torcidaš
20:35 27.11.2015.

Kriminalna partija ce se za par tjedana raspasti, nestati ce a većina izabranih u sabor završit ce u Rdmetincu. Pokrali su Hrvatsku u četri godine jao nitko nikoga nigdje.

TO
torcidaš
20:33 27.11.2015.

Milanović je mračna proslost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije