Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Laburist Kapraljević:

'Dok gospodarstvo tone, premijer Milanović igra se kauboja'

Antun Kapraljević
''
06.05.2014.
u 14:50

Kod samog sastavljanja liste Kukuriku koalicije za europske izbore, bilo je jasno da Milanović rasprodaje vlastitu stranku isto kao što je rasprodao i uništio ovu državu, kazao je Antun Kapraljević

Hrvatski laburisti danas su u Novoj Gradiški i Slavonskom Brodu predstavili svoje kandidate za Europski parlament i osvrnuli se na aktualne političke teme. Jedna od njih je i današnja smjena ministra Slavka Linića.

- Kod samog sastavljanja liste Kukuriku koalicije za europske izbore, bilo je jasno da Milanović rasprodaje vlastitu stranku isto kao što je rasprodao i uništio ovu državu. On je definitivno najnesposobniji premijer kojeg je ova država imala - oštro je poručio Antun Kapraljević, kandidat Hrvatskih laburista za Europski parlament te bivši saborski zastupnik i aktualni predsjednik Županijske skupštine Osječko-baranjske županije, priopćili su Laburisti.

Kapraljević smatra kako ovom smjenom ministra Linića, hrvatski građani neće ništa dobiti, jer će posao deranja kože s leđa građana nastaviti novi ministar financija.

- Milanović je pokazao da je on sam sebi svrha. Četiri milijuna građana kolateralne su žrtve njegovog ega i nesposobnosti. Žalosno je da je Hrvatska na samom gospodarskom dnu, a vodeća stranka Kukuriku koalicije vodi unutarstranačke ratove i nastavlja korupciju i lopovluk možda čak uspješnije od HDZ-ove vlasti - zaključio je kandidat Kapraljević medijima poznat i po svom protivljenju Europskoj uniji kakva je sada, pa je logično pitanje zašto je uopće na listi Hrvatskih laburista za predstojeće europske izbore.

- Sadašnji sustav Europske unije treba mijenjati, jer ovakva zajednica gdje banke i korporacije vode glavnu riječ, ne može opstati. Kada uđem u Europski parlament tražit ću saveznike za hitnu promjenu smjera, a posebno ću se okrenuti poticanju razvoja poljoprivrede, jer su te politike ključne posebno za Slavoniju odakle dolazim. Sramotno je da uvozimo meso, mlijeko, žitarice dok naša polja propadaju prazna. To možemo zahvaliti dosadašnjim Vladama – rekao je te ponovio da je potrebna hitna promjena smjera.

>>Popisao 4000 dužnosnika i njihove afere stavio na web

Komentara 5

PE
pessimus
15:07 06.05.2014.

"milanović je pokatao da je on sam sebi svrha" bravo kapraljeviću! kratko, jasno i do bola točno. kirurški precizno.

Avatar EU_afrodita
EU_afrodita
15:17 06.05.2014.

tako je, želimo da u EU glavnu riječ vode njeni građani, a ne korporacije

BO
boovuu
17:20 06.05.2014.

oštro je poručio Antun Kapraljević ------------------------------------------- mijenja stranke ko čarape.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije