Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
18.09.2014. u 14:00

Građani koji su cijelog, za zastupnike, neradnog ljeta očekivali barem najesen čuti ponešto o reformi porezne politike, o prometnoj povezanosti juga s ostatkom zemlje ili pak o tome zašto smo vodeni armagedon opet dočekali nespremni, nisu žalili zbog propuštenog.

Nema uspješne humoristične emisije do zasjedanja Sabora... ispravno je primijetio jedan od virtualnih, anonimnih komentatora ispod jučerašnjeg teksta kolege Ivana Starčevića koji je opleo po još jednoj u nizu beskrajno neduhovitih domaćih produkcija, seriji "Kud puklo da puklo".

Znaju to i na RTL­-u pa su prvom jesenskom saborskom aktualcu sinoć u dnevniku posvetili popriličnu minutažu i pritom zabavili i sebe i narod. Novinarka Nataša Božić dala si je truda na jednom mjestu prikupiti cijelu bisernu nisku, pa se tako u kratkim i efektnim bljeskovima moglo čuti kako zastupnica poznata kao Kerumova Seka tumači da je šetnja kroz grad zapravo posao pa i doznati da je brat Kerumove Seke navratio u Sabor "vidjeti što se radi i pozdraviti ljude".

Čulo se i kako premijer, kojemu su iz klupa sugerirali da se kandidira za premijera Republike Srpske, spominje Sandokana, skalpove i opljačkano blago, diskutiralo se je li Jihadi John boravio na festivalima u Hrvatskoj, a ministar policije dotičnog je dželata, koji posljednjih dana krati vrijeme dekapitirajući novinare i humanitarce, nazvao "gospodinom". Neprocjenjivo!

Građani koji su cijelog, za zastupnike, neradnog ljeta očekivali barem najesen čuti ponešto o reformi porezne politike, o prometnoj povezanosti juga s ostatkom zemlje ili pak o tome zašto smo vodeni armagedon opet dočekali nespremni, nisu žalili zbog propuštenog. Na kraju priloga čulo se da će se "najbolji među nama" u istom sastavu okupiti još samo šest puta do konca godine. Prava šteta, jer scenaristi serije "Kud puklo da puklo" vape za inspiracijom za kakav dobar skeč.

PLUS

HTV-­u na odabiru dokumentarca "Mosor živi vječno" koji nas je poveo na sentimentalno putovanje Splitom i podsjetio na iznimnu osobnost neprežaljenog Milorada Bibića.

MINUS

RTL­-ova priča o prenamjeni Golog otoka u turističko odredište za gay populaciju mogao bi se pohvaliti egidom "ekskluzive" da dan ranije nije objavljena u dnevnom tisku, a jest.

>> Radman je dobro birao, Runjić nije spriječio gašenje Dnevnika 3

>> Dnevnik zbog poplava skrio Obamin rat u Siriji

>> Ministar Jakovina je u pravu: superjunaci ne stanuju u državnoj firmi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije