Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dramatičan apel:

Molim pomoć! Zar sve te fizičke traume koje su doživjele vi nazivate lakšim tjelesnim ozljedama?

Dijana Tičić foto
Foto: Facebook/Dijana Tičić
08.02.2016.
u 14:07

U apelu na društvenoj mreži Tičić piše da pod brutalno pretučene misli na "kopanje očiju, gušenje, muške udarce u glavu, čupanje i grebanje".

Dijana Tičić na Facebooku je napisala da su njezina prijateljica i njezina sestra brutalno pretučene, ali su njihove ozljede okarakterizirane samo kao lakše. 

U apelu na društvenoj mreži Tičić piše da pod brutalno pretučene misli na "kopanje očiju, gušenje, muške udarce u glavu, čupanje i grebanje". Uz status je objavila i fotografiju premlaćene žene. 

On je slobodan

"Nakon takve traume koju im je priuštio jedan "gospodin", odu pune nade na hitnu i policiju, jer su oni tu za narod. E, pa sve te fizičke traume koje su doživjele zar vi nazivate lakšim tjelesnim ozljedama?" piše Tičić na Facebooku u statusu koji se brzo počeo dijeliti mrežom. 

"Molim bilo kakvu pomoć jer državi je ovo lakša tjelesna ozljeda. On je slobodan. Nikakvo opravdanje ne postoji za ovo", piše Tičić u statusu te poziva sve da se pokrenu jer "postoji još takvih žena".

 

MOLIMO BILO KAKVU POMOC,JER DRŽAVI JE OVO LAKŠA TJELESNA OZLJEDA,ON JE SLOBODAN!!NIKAKVO OPRAVDANJE NE POSTOJI ZA...

Posted by Diana Tičić on 7. veljača 2016

>>Žene izbjeglice su mete napada, izrabljivanja i seksualnog uznemiravanja

>>Markešić: Imigranti će prihvatiti da otkrivena žena nije lovina budu li im to govorili imami

Komentara 16

Avatar Idler 3
Idler 3
14:22 08.02.2016.

Ak se ne varam teška ozljeda je kad ti pukne neka kost. Znači doslovno te neko more sfliskat, par puta deknut šakom u želudac, potom i v bubrebe, nogom med noge, opet sfliskat i protrest za kosu....to nije teška ozljeda. Žalosno al istinito !?

Avatar velika jabuka
velika jabuka
16:19 08.02.2016.

to treba staviti pod nos onima koji su pisali i izglasali takve zakone.

TU
turbina
15:16 08.02.2016.

...možda je naišla na "ličkog tuđmana" pa su se samo rukovali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije