Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Saborski zastupnik

Miro Bulj: Ministar Hasanbegović ima potporu Mosta

11.01.2016., Zagreb - U sjedistu stanke odrzana je jos jedna sjednica Nacionalnog vijeca MOST-a nezavisnih lista. Miro Bulj.  Photo: Patrik Macek/PIXSELL
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
12.02.2016.
u 10:41

– U ovom trenutku imamo hrvatsku Vladu koja mora provesti reforme i mislim da nema smisla sad selektivno bez kriterija samo jednog čovjeka svaki dan tražiti nekakve isprike. To je više politički folklor da se netko dokaže većim antifašistom nego ne znam tko – kaže Bulj.

Mostov zastupnik Miro Bulj poručio je danas da Most daje podršku ministru kulture Zlatku Hasanbegoviću i njegovu radu. Uvjeren je, kaže, da je ministar antifašist, a to mu, dodaje, potvrđuju njegove izjave.

– Jučer se čovjek ispričao, zar bi se trebao svaki dan ispričavati? Kad će se, primjerice, ispričati bivši predsjednik RH Stipe Mesić što je u Australiji držao govore i veličao NDH i ustaštvo kada je najpotrebnija bila pomirba, kad smo se trebali zajedno boriti u Domovinskom ratu, kad se nije gledalo tko su sinovi partizana i ustaša. Hoće li se i on ispričati? I dandanas je na grbači društva. U ovom trenutku imamo hrvatsku Vladu koja mora provesti reforme i mislim da nema smisla sad selektivno bez kriterija samo jednog čovjeka svaki dan tražiti nekakve isprike. To je više politički folklor da se netko dokaže većim antifašistom nego ne znam tko – kaže Bulj.

Kaže da je ovo njegovo mišljenje, ali i da Most daje potporu Hasanbegoviću jer su zadovoljni njegovim objašnjenjem.

Dodaje i kako bi se što prije trebao izabrati ministar branitelja čije je mjesto prazno već dva tjedna. Taj resor je u kvoti HDZ-a, podsjeća, Most će dati svoje mišljenje, ali zadnju riječ, poručuje, ipak ima premijer.

>> Hasanbegović o tekstu u časopisu NDH: 'Pročitajte ga u cjelini, to nije autorski tekst' 

>> Hasanbegović se napokon izjasnio: Ogradio se od ustaša

Komentara 96

DE
derin
10:56 12.02.2016.

Da se ovako kritizirala Milanovićeva vlada koja je javni dug s 49% BDP-a podigla na 89%, izgubila vječno preko 100 tisuća mladih obrazovanih, nikad manje zaposlenih, najveća pljačka u Hrvatskoj tokom prestecajnih nagodbi i jos puno toga sad bi bili u punom boljem položaju.

CI
cicibela
10:53 12.02.2016.

Kako nema smisla haranga na Hasanbegovića? Pa treba pustiti maglu da se ne priča o pljački stoljeća u DUUDI-ju, predstečajnim nagodbama, uhljebima, zloupotrebi tajnih službi, lustraciji i antifašzmu na komunistički način. Kako spasiti gu.icu ako se svinjarije otkriju javnosti? Dakle, ima smisla.

DU
Deleted user
10:54 12.02.2016.

Svaka čast. Svaka na mjesti. SDPovci su podržali Mesića za predsjednika. Jel to znaći da svi SDPovci nose ustaške kape na glavi. Komunjare se boje za vlastite guzice, jer se govorilo o lustraciji. To je pakao koji je navjestio Milanović.. Tko je od ovih dušebrižnika napao Milanovića koji je prije mjesec dana, a ne prije 20 godina, zamjerao čovjeku jer je porjeklom možda srbin i zbog toga ga je prozivao! Sav jad društva je očitovan u ovima loji podržavaju SDP...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije