Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Američka turneja

Milanović razgovarao sa izvršnim direktorom Oraclea Markom Hurdom

Milanović
Vlada.hr
01.10.2014.
u 10:47

Ministar zdravstva Varga je potvrdio da su hrvatskom izaslanstvu na američkoj turneji ponuđeni neki okvirni sporazumi.

Premijer Zoran Milanović tijekom američke turneje sastao se u San Franciscu i s glavnim izvršnim direktorom korporacije Oracle Markom Hurdom.

Dio hrvatskog izaslanstva koje je posjetilo Oracle bili su i ministri Vedran Mornar i Siniša Varga. Mornar se nakon sastanka s Hurdom osvrnuo na cijelu američki turneju te je kazao da želi te "informatičke divove" uključiti u hrvatsko obrazovanje tako da se učenici i studenti educiraju na njihovim tehnologijama.

Ministar zdravstva Varga je potvrdio da su hrvatskom izaslanstvu na američkoj turneji ponuđeni neki okvirni sporazumi.

>>Milanović iz Cisca održao konferenciju s Lalovcem u Zagrebu

>>Milanović Hrvatima u Gig Harboru: Nisam ni znao da postojite

Komentara 5

Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
12:00 01.10.2014.

...do kada će zdravstvene ustanove voditi politički kadrovirani menadžeri.... nestručni i nesposobni... koji gomilaju dugove.... ugovaraju loše poslove i nezakonite javne nabave te uzimaju provizije... i čekaju kraj mandata... a dugove ostavljaju nasljednicima... a velik vođa ugovara izlazak iz riznice i sprema konačnu propast zdravstvenog sustava...

BS
bstrabi2
11:34 01.10.2014.

Šta Varga radi tamo?Zdravstvo je u rasulu,a on okolo banćuje.Milanović je iz Australije i Novog Zelanda .Donio trofeje domorodaca.Iz amerike će donjet skalpove indijanaca,a privreda.Pa zar dase on zato brine?Pa mora malog sina vodit u Diznilend .Neka mali vidi.Od ovi evropski država.Koje su bogatije od nas.Premijer ide samo kada mora,a kod nas kada hoće.Treba napravit ko u Sloveniji.Kolko premijer može godišnje ići van slovenije,a ako hće i dalje ići neka si sam plati....

Avatar CorleoneMichael
CorleoneMichael
12:10 01.10.2014.

Nikakva korist od tih posjeta i razgovora... Ovi ''stručnjaci'' nisu sposobni za ništa...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije