Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
21.08.2014. u 14:00

Uistinu ne razumijem što nedostaje zamjenici ja? Zar rečenica zvuči besmisleno ako kaže "kad (ja) dam riječ"?

Preplanuo i nasmiješen, izbornik nogometne reprezentacije ušetao je na presicu, kojoj su informativci Nove TV dali zasluženu minutažu, za razliku od ostalih nacionalnih TV kuća, i pred novinare podastro novi popis igrača. Ima tu svakakvih imena. Nema nekih koja su bila očekivana. Ali zapanjuje kako je izbornik usvojio manire svog šefa, barem formalnog, predsjednika HNS-­a, Davora Šukera.

Gospodin Brend, kako se Šuker svojedobno sam prozvao, često rečenice počinje s "Davor Šuker". Isti prasku ima i Niko Kovač. Uistinu ne razumijem što nedostaje zamjenici ja? Zar rečenica zvuči besmisleno ako kaže "kad (ja) dam riječ"? Je li uistinu nužno govoriti "Kad Niko Kovač da riječ"? Stručnjaci za govor tijela primijetili bi i da je izbornik mnogo mirniji nego nakon Brazila, ali i da je i dalje netolerantan na kritiku. Vrlo defenzivno je reagirao na pitanja o Rakitiću, a na ona o Eduardu i Vukojeviću odgovorio je ne skrivajući gnušanje. Međutim, uspio je spomenuti, s divljenjem, da je jedan od njegovih trenera bio i Trapattoni. Zbog čega je to važno? Daje li mu to na težini? Garantira li ta činjenica da će i on biti jednako uspješan?

Od svih novih imena na popisu pak najviše me veseli ime Andreja Kramarića. Ne znam je li odbačeno Dinamovo dijete samo izbornikov alibi kako bi pokazao da je uistinu neovisan, ali drago mi je što će Kramarić, makar i samo na papiru, dobiti priliku pokazati raskoš svog talenta. Koji neosporno ima. Kao i kičmu, koja nedostaje mnogima u domaćem nogometu.

PLUS

Solidno odrađen prijenos Hajdukova nastupa u Ukrajini na HTV2. Bez histeričnog urlanja i zapomaganja i nesmislenih rečenica

MINUS

In Magazin Nove Tv trenutno nema konkurenciju, nadam se da je to jedini razlog zbog kojeg su se opustili do te mjere da im je emisija na trenutke negledljiva

>> Milan Bandić okapa vrtove, armira odvode, vodi grad... počnimo ga zvati Superman

>> Vodič za samoliječenje trebao bi smanjiti navalu na hitnu

Komentara 12

DU
Deleted user
14:44 21.08.2014.

Postoje psihijatrijske teorije da onaj koji o sebi govori u 3. licu ima psihički poremećaj. Naime, najpoznatiji takav bio je Gaj Julije Cezar. Prema tome, takvi boluju od kompleksa više vrijednosti i identificiraju se s velikim Rimljaninom. A zna se kamo se smještaju i kako se tretiraju svi Cezari, Napoleoni u ovo naše doba...Nažalost, Niko je najmanji problem. Bilo je i još ih ima puno politički bitnijih u ovom društvu koji tako o sebi...

BL
Blekpanther
10:19 22.08.2014.

Pokrece se lov na Kovace, nemoze neki "bosancic" i to jos u Berlinu roden voditi Hrvatsku reprezentaciju, to je predvideno za sinove koji su roditelje Nike i Roberta poslali u inozemstvo i danas Mati i Ivi ne oprastaju sto susu djecu slali na vjeronauk a ne u Jugo skolu. Sto Kovaci govore njemacki engleski ili talijanski nije bas ni vazno. Tako gledajuci Niko nije ti mjesto tamo gdje jesi jer "orlovi" proslosto nadlijecu iznad glave!!!

BI
binki
11:08 22.08.2014.

Razlika između Nike Kovaća i mene , on je vodio neku ekipu 6 utakmica više od mene.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije