Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Izbornik Kovač usvojio retoriku Davora Šukera. Barem uveseljava naciju

Uistinu ne razumijem što nedostaje zamjenici ja? Zar rečenica zvuči besmisleno ako kaže "kad (ja) dam riječ"?

Komentari 12

DU
Deleted user
14:44 21.08.2014.

Postoje psihijatrijske teorije da onaj koji o sebi govori u 3. licu ima psihički poremećaj. Naime, najpoznatiji takav bio je Gaj Julije Cezar. Prema tome, takvi boluju od kompleksa više vrijednosti i identificiraju se s velikim Rimljaninom. A zna se kamo se smještaju i kako se tretiraju svi Cezari, Napoleoni u ovo naše doba...Nažalost, Niko je najmanji problem. Bilo je i još ih ima puno politički bitnijih u ovom društvu koji tako o sebi...

VL
BI
binki
11:08 22.08.2014.

Razlika između Nike Kovaća i mene , on je vodio neku ekipu 6 utakmica više od mene.

VL
BL
Blekpanther
10:19 22.08.2014.

Pokrece se lov na Kovace, nemoze neki "bosancic" i to jos u Berlinu roden voditi Hrvatsku reprezentaciju, to je predvideno za sinove koji su roditelje Nike i Roberta poslali u inozemstvo i danas Mati i Ivi ne oprastaju sto susu djecu slali na vjeronauk a ne u Jugo skolu. Sto Kovaci govore njemacki engleski ili talijanski nije bas ni vazno. Tako gledajuci Niko nije ti mjesto tamo gdje jesi jer "orlovi" proslosto nadlijecu iznad glave!!!

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
18:50 21.08.2014.

A jel vam to Štimac plaća tolke članke proti Kovača? Hajd dost više, ostavite čovjeka na miru nek bar nekaj proba promijenit. Tak malo bitno jel "ja" il "Niko Kovač" ima u rečenici !!!

VL
BA
bareeee
11:53 23.08.2014.

Kad je zaminija Štimca svi su ga gledali kao spasitelja. Ono što sam tada reka nažalost se pokazalo točnim. Džaba srce i zalaganje bez trenerskog znanja. Umisto da sastavija stožer od stručnjaka i pravih znalaca, uhljebija je ljude koji realno nemaju znanje za vodit klubove iz HNL-a a kamoli da im u ruke date Modrića, Rakitića, Manđu... Kad tome dodamo očekivani Mamićev utjecaj u sastavljanju ekipe, katastrofa je bila više nego očekivano. Koliko ga god branili i davali mu alibije, tome sada mora doć kraj. Imamo igrače, nositelje igre u najboljim klubovima ali očito ne i trenera koji će to posložit kako treba. I dok druge reprezentacije angažiraju svoje najbolje stručnjake, kod nas se početnici igraju velikih trenera. I onda dođe Meksiko, izruga se s nama i nikom ništa. Barem da se neko zapita može li taj Kovač nakon ovakvog dokaza svog neznanja i dalje vodit reprezentaciju. Ne samo da se ne zapita, nego nam se još gospon izbornik ljuti kad ga se pitaju stvari vezene uz prvenstvo. Pitam se samo kako bi proša neki stranac na našoj klupi da je kojim slučajem napravija ovakvu blamažu kao Kovač

VL
Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
14:55 21.08.2014.

...ne zna niti potrčati... ali zato kritizrira izbornika... kako njegov rad... tako i izričaj...

VL
DU
Deleted user
12:13 22.08.2014.

Diviti se sam sebi, posebice svom vrhunskom obrazovanju, ne može svatko. A položaj izbornika? Još jedan promašaj HNS-a. Pitanje je samo koliko će još dugo to Niko biti.

VL
RM
rmd3
07:30 22.08.2014.

Pokupi prnje i odi iz reprezentacije da dečki mogu normalno i opušteno igrat s pametnim trenerom a ne s kvazi trenerom .

VL
19
1995josip
18:16 21.08.2014.

Eduardo i dalje zabija golove , a ti mlatiš praznu slamu . Rezultate želimo a ne prodavanje magle .

VL
Avatar think pink
think pink
14:19 21.08.2014.

kad čovjek o sebi počne govoriti u trećem licu jednine - to je siguran znak da je izgubio vezu sa stvarnošću... i da je vrijeme da ode.

VL
IS
istri
16:30 21.08.2014.

kovacu nije to zatebe,

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.