Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA DNEVNICE

Grbin: Protiv Sauche pokrećemo stranački postupak

Peđa Grbin
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/3
15.02.2017.
u 19:32

'Ne možemo se praviti da se to ne događa'

U tijeku je sjednica Predsjedništva SDP-a, a pred novinare je izišao potpredsjednik stranke Peđa Grbin koji je izvijestio o tijeku sastanka, prenosi N1.

Kazao je kako je bilo riječi i o Tomislavu Sauchi koji se trenutno nalazi u remetinečkom pritvoru zbog 'afere dnevnice'.

 - Ustavna kategorija je presumpcija nevinosti. Kolega je u pritvoru i vodi se kazneni postupak. Nitko se ne bi htio u takvoj situaciji naći. Svi vjerujemo da je nevin. Ali politička odgovornost je šira od građanske. Ne možemo se praviti da se to ne događa. Donijeli smo odluku o pokretanju stranačkog postupka protiv Sauche, ali se neće odvijati dok je on u pritvoru i dok ne bude imao priliku iznijeti svoju obranu. Pokreće se postupak, ali neće se izricati nikakve mjere - rekao je Grbin.

>> Šef Milanovićeva kabineta izvrijeđao policajce u VIP šatoru

>> Kobna šutnja policije, Sauche i premijera o Sljemenu

>> Smrtić prijavio Sauchu, koji tvrdi: Nikada nisam zvao Smrtića

Ključne riječi

Komentara 6

PR
principjelannotsdp
20:22 15.02.2017.

Pa počekajte malo. A ako je umiješan i Milanović?

Avatar kravata
kravata
19:51 15.02.2017.

Pa nije saucha sam kriv mozda je potpisivao naloge ali nije mogao sam uzeti novac iz kase.

SX
sudbina x
19:49 15.02.2017.

Pojavu osuditi a druga zaštititi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije