Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOOUT! ZIMSKI KAMP

Mi već sada znamo gdje vaša djeca žele biti između 28. i 31. prosinca.

gooutzimskikamp
25.11.2015.
u 16:17

Školski su praznici pred vratima, a uzbuđenje oko darova i mnoštvo slobodnoga vremena još uvijek ne znači da su ti dani optimalno iskorišteni. Naravno da će djeca ispod božićnog drvca ugledati nešto što odavno žele i naravno da će se konačno naspavati, ali dječji dan katkad traje duže od onog uobičajenog i treba im dodatni sadržaj. Nešto što će im donijeti novo iskustvo i nešto o čemu će, kada počne novo polugodište, razgovarati s prijateljima. Zato je tu Goout! Zimski kamp.

Mnoštvo sportova, radionica te zabavnih i poučnih aktivnosti za djecu između 8 i 12 godina, ono je što možete očekivati između 28. i 31. prosinca. Stoga, želi li vaše dijete naučiti jahati, odigrati partiju paintballa, plivati u bazenu Tuheljskih toplica ili pogledati novu kino uspješnicu Star Wars, Goout! Zimski kamp je pravo rješenje. Svakodnevno, od ponedjeljka do četvrtka, prije odlaska na posao dovest ćete dijete na dogovoreno mjesto i ostaviti ga u rukama provjerenog tima stručnjaka s Kineziološkog fakulteta te vještih edukatora iz Fora radionica. Po svršetku posla doći ćete po njega i do spavanja slušati o nevjerojatnim pustolovinama koje je dijete toga dana proživjelo.

Cijena za četiri nezaboravna dana iznosi 699 kuna, a u nju je uključen prijevoz do Tuheljskih toplica, svakodnevni ručak i užina, ulaznice za kino, bazen i svi drugi popratni sadržaji. Uplatite li kamp do 21. prosinca cijena se umanjuje za još 50 kuna.

Prijavite se na broj telefona 01 5530 749 ili email juniorkampovi@vecernji.net i zimska pustolovina može početi.

I ne zaboravite, pozivnica za Goout! Zimski kamp može izviriti i iz čizmice Svetoga Nikole ili izletjeti iz čarobne torbe Djeda Mraza. Ni simpatični bradonje, ni djeca sigurno neće imati ništa protiv takvoga dara.

Više informacija pronađite ovdje.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije