Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI ALGORITMI

Twitter uveo novi način prikaza tvitova, strahovi neopravdani

Twitter
Foto: Reuters/PIXSELL
10.02.2016.
u 15:39

Korisnici mogu birati žele li da im se tvitovi prikazuju na novi način ili žele ostati na starom dizajnu

Twitter je uveo novi način pregleda objava. Korisnici tako od danas mogu odabrati da im se tvitovi prikazuju na vrhu vremenske crte na temelju relevantnosti, a ne vremenu objave. Riječ je o novim algoritmima o kojima je u posljednje vrijeme bilo dosta govora, no čini se da strahovi tviteraša o kraju obrnuto kronološkog poretka objava ipak nisu bili opravdani. 

U Twitteru objašnjavaju da su se za promjenu odlučili kako korisnici nikada ne bi propustili najbolje i najvažnije tvitove ljudi koje prate. Kada otvorite Twitter, na vrhu vremenske crte prikazat će vam se tvitovi do kojih vam je navjerojatnije stalo, i dalje obrnuto kronološki poredani, a ostali tvitovi bit će prikazani odmah ispod istim poretkom.

Korisnici mogu birati žele li da im se tvitovi prikazuju na novi način ili žele ostati na starom dizajnu, koji je još uvijek zadana opcija. Za prvu opciju korisnici moraju sami aktivirati novi prikaz u postavkama, no čini se da ta mogućnost još uvijek nije dostupna svima. Međutim, tijekom sljedećih nekoliko tjedana doći će do promjene - novi prikaz bit će automatski odabran, a za stari će se korisnici morati sami odlučiti.

>> Twitter suspendirao 125.000 računa zbog povezanosti s terorizmom

>> SDP i HDZ opet zaratili na Twitteru: Počelo s Ostojićem, završilo na Tuđmanu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije