Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobre pripreme

Sve što trebate znati o dm babybonus programu za trudnice

dm babybonus program
PR FOTO
16.08.2016.
u 15:00

Pod pretpostavkom da ste nedavno saznali sretnu vijest, planirate trudnoću ili će u obitelj vaših bližnjih uskoro doći prinova - dobre pripreme koje uključuju prikupljanje svih potrebnih informacija za novonastalu situaciju su uvijek ključne. Među informacijama koje trebate znati jesu i pogodnosti koje pruža dm babybonus program za trudnice.

1. Kako je sve počelo?

Od siječnja 2009. godine za sve trudnice dm je pripremio poseban program kojim daruje buduće mame brojnim uštedama i iznenađenjima. Cilj programa je olakšati trudničke dane, nerijetko povezane s mučninama, promjenama prehrambenih navika i teškim spavanjem te pomoći da oni proteknu što bolje i ugodnije.

2. Kako se uključiti?

U babybonus program za trudnice mogu se uključiti sve trudnice s prebivalištem u Republici Hrvatskoj. Najprije zatražite, ispunite i predajte prijavnicu u dm prodavaonici, nakon čega je dm za vas osigurao darovni paket koji uključuje:

  • praktičnu pamučnu torbu
  • savjetnik s korisnim informacijama koji će vam pomoći da se što bolje snađete u određenim situacijama
  • knjižicu s popustima na proizvode koje možete ostvariti u dm-u i kod dm-ovih partnera te bon od 15 % popusta na kupnju u dm-u veću od 200 kuna
  • uzorke paste za zube Himalaya i noćne kreme Ziaja

Foto: PR FOTO

3. Što sve donosi knjižica s popustima?

U odabiru pojedinih proizvoda koji su uvršteni u knjižicu s popustima, sudjelovali su i roditelji. U sklopu kampanje #RoditeljiBiraju koju je dm pokrenuo na Facebooku, roditelji su s dm-om podijelili koji su im proizvodi bili najkorisniji i najpotrebniji tijekom trudnoće i prve dvije godine djetetova života. Odabrani proizvodi, poput Biobaza balzama za bradavice dojilja te kreme za tijelo u trudnoći i torbe za rodilište, koje su preporučili roditelji, nalaze se u knjižicama s popustima i posebno su označeni.

4. Što nakon rođenja djeteta?

Devet mjeseci iščekivanja je iza vas i vaša je prinova konačno stigla na svijet. Kako bi vam pomogao da prve dvije godine djetetova života prođu što bezbrižnije, možete se prijaviti u dm babybonus programkoji pruža podršku roditeljima u obliku korisnih savjeta i informacija o odrastanju djeteta, besplatnih proizvoda, a njegovi korisnici mogu ostvariti i značajne popuste prilikom kupovine u dm-u ili kod partnera programa. Više informacija saznajte na dm-drogeriemarkt.hr.

5. I nešto za kraj - čuvajte svaku uspomenu na bebu.

Od romorenja i grgoljenja pa do prvih, vješto artikuliranih riječi, od puzanja pa do hodanja, trčanja i skakanja. Jednom kada dođe i obogati vaš život, htjet ćete čuvati svaku uspomenu na svoju bebu. U tome vam tijekom kolovoza pomaže i dm – kupnjom dvaju proizvoda robne marke dm babylove (koja sadrži sve što je vašoj bebi potrebno na početku života: od pelena, hrane, pribora i proizvoda za njegu do igračaka putem kojih će otkrivati svijet) u vrijednosti od 50 kuna, dm vam poklanja kutiju za čuvanje uspomena kako biste se jednom zajedno svemu smijali.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije