Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRAVO, MIRKO!

Cro Cop je nepobjediv! Srušio je Iranca, osvojio naslov pa zaplakao!

Mirko Filipović, Pavel Zhuravlev
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/2
31.12.2016.
u 11:50

Mirko Filipović slavio je finalu Rizin Word Grand-Prixa.

Mirko Cro Cop Filipović s 42 godine na leđima je osvojio Rizin World Grand-Prixa u Japanu. Mirko je u danas u finalu nokautirao 29-godišnjeg Iranca Amira Aliakbarija, bivšeg svjetskog prvaka u hrvanju. Filipović je prvo lijevim krošeom uzdrmao Iranca, zatim ga srušio na tlo i dovršio posao pa je sudac morao prekinuti meč. Za to su mu bile dovoljne dvije minute borbe.

Nekoliko sati ranije u polufinalu je još lakše slavio Estonca Kaida "Baruta" Hoovelsona. Mirko je  gromadu od dva metra i 180 kilograma "riješio" udarcem koljenom nakon samo 50 sekundi.

12:10 - - Bio je ovo težak turnir. Imao sam problema s ozljedama, ali je naslov tu. Pripreme su bile teške, možda i najteže u karijeri. Hvala prijateljima bez kojih ovo ne bi bilo moguće - rekao je Mirko nakon što je primio pojas.

11:55 - Mirko je u suzama...

11:53 - Mirko je srušio Iranca nakon dvije minute i osvojio naslov!

11:50 - Kreće veliki finale! Idemo, Mirko!

11:45 - Počinje finale! Borci kreću prema ringu.

08:17 - Iranac Alikbari je slavio odlukom sudaca! On će biti Mirkov protivnik u finalu. Dobro za Mirka je što je ovaj meč otišao u dvije runde pa se Alikbari više izmorio.

08:00 - Iduća borba je između Rusa Vaneltina Moldavskog i Iranca Amira Alikbarija. Ovaj će par dati protivnika Mirku u finalu.

7:57 - Estonac je krenuo na Mirka i stjerao ga u kut, no jedan je udarac koljenom bio dovoljan da naš borac prođe u finale. Važno je da je ovo brzo riješio i da se nije previše izmorio za finale koji je na rasporedu oko 11:30.

07:55 - Kraj! Mirko je nakon 50 sekundi srušio Baruta i to je kraj! 

07:52 - Počela je borba! Mirko je krenuo na gromadu od dva metra i 180 kg.

07:51 - Borci su u ringu, Mirko izgleda jako koncentrirano. Borba traje dvije runde po pet minuta.

7:50 - Evo i Mirka! Njegova zvučna podloga je uobičajena - Wild Boys.

7:49 - Baruto će danas pokušati rušiti Mirka i tako mu oduzeti energiju. Cro Cop ovu borbu mora riješiti udarcima rukama i nogama.

07:48 - U ring prvi ulazi Baruto uz prigodnu pjesmu "Big in Japan".

07:41 - Nasukawa je prisilio protivnika na predaju i to je kraj borbe! Idući na redu je - Mirko!

07:33 - U ringu su Kawika Oligo i Tensin Nasukawa, krenula je prva borba danas.

07:20 - Kreće današnji program, prvi borci ulaze u ring.

7:15 - Naši borci su uvjereni da će Mirko osvojiti ovaj turnir. Opširnije ovdje.

07:05 - Japan je spreman za borbu. Osama Arena je puna, a Cro Copova borba je druga po redu.

07:00 - Dobro jutro svim ljubiteljima borilačkih sportova! Danas ćemo pratiti, nadamo se, dvije borbe Mirka Filipovića. U polufinalu Rizin Word Grand-Prixa bori se protiv Estonca Hoovelsona, a ako bude slavio nastupit će u finalu koje je iz 11 sati.

Hrvatski borac je u četvrtfinalu slavio protiv Muhammeda "King Mo" Lawala iako nije bio favorit u toj borbi. No, pokazao je da i s 42 godine na leđima još uvijek ima puno toga ponuditi u ringu. Div s Baltika prije borbe s Mirkom svladao je Japanca Tsuyoshija Kosaku jednoglasnom odlukom sudaca. Cro Cop će danas morati upotrijebiti sasvim drugu taktiku budući da Estonac ima jako slabu tehniku i protivnike pokušava srušiti.

U drugom polufinalu sastaju se Amir Aliakbari i Valentin Moldavsky. Pobjednici će odmjeriti snage u velikom finalu koje je na rasporedu danas iza 11 sati.

>> Željko Mavrović: Gledam kako Cro Cop trenira i izgleda... On nije fenomen nego znanstvena fantastika!

Komentara 104

MA
maklin
08:01 31.12.2016.

Tako se to radi :)

GL
GLADIATOR
07:57 31.12.2016.

Bravo majstore u podne je finale, nisi se niti uznojio, čestitke!!!!

Avatar bosanac1951
bosanac1951
07:53 31.12.2016.

Mirko želim ti da uđeš u finale.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije