Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rovinj

Na WMF-u Đorđe Balašević predstavlja novi projekt

Tomo Ricov
Arhiva VL-a
07.09.2011.
u 21:32

Ove godine slijedi najbogatiji program s više od 3000 sudionika, 10 predavanja, 75 panelista, 8 partyja i tri filma

Đorđe Balašević bit će glavna zvijezda ovogodišnjeg Weekend Media Festivala koji se od 22. do 25. rujna održava u starim tvorničkim pogonima TDR-a u Rovinju. Četvrti po redu najveći regionalni sajam komunikacijske industrije okupit će više od 3000 sudionika u tri dana programa. Posjetiteljima je ponuđen do sada najbogatiji program sa 10 predavanja, 14 panela, 75 panelista, 8 partyja i tri filma. Zabava i glazbeni program zauzet će središnje mjesto na WTF-u, a proslavljeni novosadski kantautor Balašević predstavit će projekt “Kao rani mraz, moj prijatelju”. Vikendaši će partijati i uz TBF, Jinxe i beogradski bend Zemlja gruva. Glazbeni program zaključit će Kiril Džajkovski koji sa svojim bendom u Rovinju priprema veliki makedonski tulum.

– WMF će biti zadnji ljetni glazbeni festival. Balaševićev projekt uključuje gledanje filma i koncert, a MTV dovodi trenutačno jedan od najboljih beogradskih bendova Zemlja gruva – kazao je Tomo Ricov, direktor WMF-a. Među brojnim predavačima u Rovinj stiže i jedan od najutjecajnijih britanskih novinara James Robinson, urednik u nedjeljnom izdanju The Observera i dopisnik Guardiana. Koliki su zapravo grijesi nedavno ukinutog britanskog tabloida News of the World, koliko je moćan Rupert Murdoch i caruje li svjetskim medijskim prostorom neraskidiva sprega političara i medija, samo su neka od pitanja kojima će se Robinson baviti na rovinjskoj pozornici.

– Robinson je pratio i nedavnu pobunu u Londonu – kazao je Nikola Vrdoljak, direktor programa WMF-a. Na Weekend dolaze i dva dobitnika Emmyja, Amerikanci podrijetlom iz ovih krajeva – CBS-ovac Pete Radovich i Zarko “Zak” Ivkovic, izvršni direktor City University of New York Atletic Conference, koji je svoj prestižni kipić zaslužio kao producent Olimpijskih igara u Atlanti 1996. Radovich i Ivkovic održat će predavanje na temu “Amerika vs. regija”. U Rovinj stiže i James Whatley, direktor marketinga kompanije 1000heads i pasionirani bloger. James će na Weekendu govoriti o teoriji i praksi “world of mouth” marketinga, uz prikaz najnovijih svjetskih primjera.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije