Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
četvrta generacija

Svjetski hit Huawei Ascend P7 stigao i u Hrvatsku

Huawei
Foto: Huawei
1/4
04.07.2014.
u 11:43

U raskošnom okruženju predstavljeni su i drugi modeli koji će zaljubljenicima u pametne telefone donijeti najbolji omjer cijene i kvalitete

Huawei Ascend P7, vodeći pametni telefon četvrte generacije (4G) u svijetu predstavljen je sinoć hrvatskom tržištu. Sa samo 6,5 milimetara to je ujedno i jedan od najtanjih LTE mobitela, a najnaprednije funkcionalnosti softvera i hardvera kriju se iza posebno dizajniranog kućišta s pet inčnim ekranom osjetljivim na dodir te prednjom 13-megapikselnom i stražnjom osam-megapikselnom kamerom, ističu u kompaniji.

 

Uz podršku Android operativnog sustava i najnovije verzije intuitivnog Emotion 2.3 korisničkog sučelja, Huawei Ascend P7 korisnicima nudi vrhunsku kvalitetu i povezivost s najbližima u svakom trenutku i bilo gdje

Predstavljeni su i mobiteli Ascend G6 i Ascend Y530 koji su uz Ascend P7 od danas dostupni u ponudi Hrvatskog Telekoma.

- U protekle tri godine stručnjaci Huaweija razvijali su vrhunske pametne telefone s naprednim dizajnom kao spoj iskustva i inovacija s Istoka i Zapada. Korisnici su prepoznali našu predanost istraživanju i razvoju te smo sada treći proizvođač u svijetu prema broju isporučenih pametnih telefona. Prepoznatljivost našeg brenda stalno raste i na tržištu Europe, a vjerujem da će i Ascend P7 i drugi naši modeli doprinijeti nastavku rasta i u Hrvatskoj. Iznimna ravnoteža dizajna i funkcionalnosti Ascenda P7 rezultat je višemjesečnih istraživanja i siguran da će se korisnicima isplatiti svaka sekunda u korištenju i istraživanju njegovih brojnih karakteristika – istaknuo je Dan Klepač, country manager Huawei Device za Hrvatsku.

Huawei Ascend P7 jamči jednostavno svakodnevno korištenje zahvaljujući poboljšanju i izdržljivosti stakla Corning® Gorilla® Glass 3 na prednjoj i stražnjoj strani uređaja, a metalik izgled upotpunjen je na pozadini koja je obrađena u sedam slojeva. Uređaj će u T-Centrima biti u crnoj boji, a dostupan je u tarifi Plan za zabavu XL za 298 kuna, uz potpis novog ugovora na 24 mjeseca.

Još jedan Huaweijev vodeći model je i Ascend G6 koji pokreće snažan četverojezgreni procesor od 1,2 GHz i baterija od 2000 mAh, a slike i boje prenijet će 4,5 inčni gHD LCD zaslon te prednja kamera od pet megapiksela. Zahvaljujući LTE podršci, korisnici će skidati filmove za samo par minuta i poslati dokumente u nekoliko sekundi, a mobitel podržava i NFC za mobilno plaćanje. Sa samo 115 grama i 7,85 milimetara korisnicima će ponuditi i izvanredno iskustvo s funkcionalnostima koje ima primjerice Emotion sučelje ili kamera. Uređaj dolazi na hrvatsko tržište u crnoj boji, a dostupan je za 398 kuna u tarifi Plan za mlade, uz potpis novog ugovora na 24 mjeseca.

Zaljubljenici u nove modele pametnih telefona koji žele najbolji omjer cijene i kvalitete mogu izabrati i primjerice model Huawei Ascend Y530 koji ima 4,5-inčni ekran, glavnu kameru od pet megapiksela s LED bljeskalicom te bateriju od 1750 mAh. Uz klasično Android sučelje, mobitel ima i Huaweijevo Emotion sučelje s opcijom za napredne korisnike te jednostavniju verziju za početnike. Uređaj će korisnicima također biti dostupan u crnoj boji, u tarifi Plan za surfanje L za 98 kuna, uz potpis novog ugovora na 24 mjeseca.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije