Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tužna godišnjica

Schumacher je prije točno 20 godina uplovio u bračnu luku: 'Stanje mu se malo popravilo'

Michael schumacher Corinna Schumacher
Foto: DPA/PIXSELL
01.08.2015.
u 16:48

- Ima malih poboljšanja i to nam daje nadu i vjeru u njegov oporavak. Ova će borba trajati jako dugo za sve koji su uključeni u nju i sretni smo što je vodimo

Michael Schumacher i dalje se oporavlja od teških ozljeda koje je zadobio na skijanju još u prosincu 2013. godine. Sedmerostruki svjetski prvak u formuli 1 mjesecima je bio u komi, a onda su ga liječnici vratili u svjesno stanje i pustili na kućnu njegu.

Sada na njega pazi obitelj koja skupo plaća liječnički tim, a informacije o njegovu oporavku u javnost cure na kapaljku. Ipak, u petak je njegova menadžerica Sabine Kehm dala malu nadu njegovim obožavateljima.

- Ima malih poboljšanja i to nam daje nadu i vjeru u njegov oporavak. Ova će borba trajati jako dugo za sve koji su uključeni u nju i sretni smo što je vodimo, rekla je Kehm.

A u obitelji Schumacher ova će subota biti posebno tužna i emotivna, posebno za njegovu suprugu Corinnu. Naime, prije točno 20 godina ona i Michael u Kerpenu su uplovili u bračnu luku. Kasnije su dobili djecu Ginu-Mariju (18) i Micka (15) i zasigurno nisu ni u najluđim scenarijima zamišljali da će obljetnicu proslaviti na ovakav način...

>>Schumacherova žena prodala avion jer on u njemu više ne može uživati

Komentara 1

Avatar jutarnji listovi
jutarnji listovi
16:55 01.08.2015.

Ode lova na doktore,a ništa od toga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije