Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKAKALI S MOSTA

VIDEO Publika pobjegla sekundu prije prolaska auta na WRC Croatia. Vozač se zabio u balu sijena

FIA WRC Croatia Rally 2024., Smerovišće - Grdanjci
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/49
20.04.2024.
u 12:27

Mnogi gledatelji prate utrke WRC-a, a neki su morali i bježati sa staze u posljednji trenutak pa čak i skakati s mosta.

Ovih dana se u Hrvatskoj održava pravi automobilistički spektakl. Hrvatska je ove godine opet ponosni domaćin WRC spektakla, utrke automobila koju prate milijuni širom svijeta, a Lijepa naša je zbog ovog događaja barem na nekoliko dana skrenula pozornost cijelog svijeta. Mnogi gledatelji prate utrke WRC-a na etapi Smerovišće - Grdanjci, a neki su morali i bježati sa staze u posljednji trenutak pa čak i skakati s mosta.

– Barem na nekoliko dana, zbog WRC-a, pažnja je na automobilizmu i ne samo pažnja Hrvatske nego i svijeta. Ocjene su sjajne. Potpredsjednica FIA-e obilazi cijeli svijet i ovim ovdje je oduševljena. Vozači također daju sjajne ocjene. To pokazuje da znamo što treba, bili smo u toj koži, nosili smo kacigu na glavi. Ove godine je u Westgateu servisni park, obišao sam i urede koji su dodijeljeni FIA-i. Na večeri sam imao 24 FIA-ina delegata koji su ovdje i govorili su o svemu tome s najvećim epitetima. Infrastrukturno smo sjajno posloženi, svi znaju što rade - rekao je novi predsjednik hrvatskog Auto saveza Robert Markt za VL. 

VEZANI ČLANCI:

Međutim, ovdje nije bio kraj uzbuđenjima, jedan vozač je pokupio i zaštitnu balu sijena, a sve je to snimio jedan čitatelj koji nam je ustupio oba videa. 

Komentara 9

Avatar Castro
Castro
13:51 20.04.2024.

Ne kužim zašto ljudi stoje tako blizu..! Sa malo više udaljenosti sve isto vidiš a znatno je sigurnije ..

PO
posluzitelj
18:59 20.04.2024.

Od ovih sta su skakali sa mosta..jel' itko prezivio?

DA
Davor80
13:19 20.04.2024.

To je čar WRC-a

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije