Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oporavlja se

Schumacher se ne predaje: 'Vidi se napredak, zadovoljni smo'

Michael Schumacher
Press Association/Pixsell
23.05.2015.
u 19:27

Schumacher se ozlijedio u prosincu 2013. kada je na skijanju izgubio ravnotežu i udario o stijenu. Imao je već nekoliko operacija, a sada se oporavlja u vili u Švicarskoj

Prošlo je godinu i pol dana od teške nesreće koju je doživio sedmerostruki svjetski prvak u Formuli 1 Michael Schumacher. Njemački sportaš i dalje se nije oporavio, još uvijek je prikovan za krevet i nije svjestan svega što se oko njega događa, a obitelj je počela rasprodavati imovinu kako bi mogla financirati njegovo liječenje.

Iako još uvijek nema puno vijesti oko njegova stanja, ono što je izašlo u javnost vrlo je ohrabrujuće. Naime, agentica 46-godišnjeg njemačkog prvaka Sabine Kehm tvrdi da se njegov stanje popravlja.

- Njegovo stanje je bolje i zaista se vidi napredak, zbog čega smo zadovoljni, rekla je Kehm za Bild, ali ipak upozorila:

- Ipak, ljudi moraju biti svjesni ozbiljnost ozljede glave koju Michael ima. To nam stalno mora biti na pameti, kaže Schumijeva agentica.

Podsjetimo, Schumacher se ozlijedio u prosincu 2013. kada je na skijanju izgubio ravnotežu i udario o stijenu. Imao je već nekoliko operacija, a sada se oporavlja u vili u Švicarskoj. Njegova obitelj tvrdi da u tjedan dana za cjelokupno liječenje i skrb troši oko 100 tisuća funti.

>>Schumacherov sin vozi formulu 4: Želim postati svjetski prvak!

>>Schumacherova žena prodala avion jer on u njemu više ne može uživati

Komentara 1

ZO
zoom
08:35 24.05.2015.

Sretno:-)))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije